Απολλωνάρα ολέ!!!

Απολλωνάρα ολέ!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Χάρη σε ένα εκρηκτικό α΄μέρος ο Απόλλων Λάρισας σκόρπισε… τη γειτόνισσα Αναγέννηση Καρδίτσας με το εντυπωσιακό 4-1 και επέστρεψε με τον πιο πειστικό τρόπο στις επιτυχίες, παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη έδειξαν από το ξεκίνημα τις «άγριες» διαθέσεις του, πέτυχαν τρία γκολ στο α΄μέρος και έβαλαν γερά θεμέλια για τη νίκη απέναντι σε μια Αναγέννηση που έδειξε «χτυπητές» αδυναμίες και σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να αντισταθεί.
Ο Σωτήρης Τσιλούλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς σκόραρε δις (19΄, 92΄) ενώ σκόραραν και οι Κανούλας (32΄) και Σουλίδης (45΄).
Για την ΑΣΑ μείωσε στο 86΄ο Κορέλας.

Το φιλμ του αγώνα:
6' O Καρρίκι έκανε τη σέντρα από δεξιά μέσα από την περιοχή, ο Σουντουρά πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παϊτέρη.
15’ Επικίνδυνο γύρισμα του Παπαζαχαρία στον Παϊτέρη, ο τερματοφύλακας έκανε κακό κοντρόλ, αλλά πρόλαβε να διώξει τη μπάλα πριν την κλέψει ο Τζέκος.
17’ Πρώτη τελική φάση και για τον Απόλλωνα, Σουλίδης και Μαυριάς άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο τελευταίος βρήκε τον Τσιλούλη μέσα στη περιοχή, αλλά το συρτό σουτ μπλόκαρε ο Γκέκας.
20’ Ο Σκούπρας έκανε σέντρα από τα δεξιά, πήρε τη κεφαλιά ο Χατζής μέσα στην περιοχή και την έστρωσε με τη μία στον Τσιλούλη. Ο επιθετικός μέσος αφού βρήκε με ωραία προσποίηση το χώρο έκανε το 1-0 με συρτό σουτ.
30’ Σουλίδης σέντρα από δεξιά, ο Γκέκας κάνει την έξοδο στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Ανδρέου που έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα να διώχνει ξανά.
32’ Ο Κουρτεσιώτης από τα αριστερά έκανε τη παράλληλη σέντρα με στόχο στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Κανούλας με προβολή έκανε το 2-0.
39’ Ο Μπιτέλης με τη μία έψαξε το Σουντουρά μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα, άνοιξε όμως πολύ τη μπάλα και ο Παϊτέρης πρόλαβε και μπλόκαρε.
44’ Ωραία κυκλοφορία της μπάλας από τον Απόλλωνα, ο Σουλίδης έπαιξε το ένα-δύο με τον Μαυριά, ο πρώτος μπήκε στην περιοχή όπου απέναντι από τον Γκέκα δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ για το 3-0.
47’ Ο Τσιλούλης δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γκέκα.
53’ Σουτ του Μαυριά από την κορυφή της μεγάλης περιοχής και αριστερά, δίπλα από την εστία του Γκέκα.
65’ Μετά από γέμισμα προς τη σέντρα του Απόλλωνα, ο Τζέκος έκλεψε την μπάλα και με το στήθος έστρωσε στον Σουντουρά, το σουτ όμως πέρασε άουτ δίχως να απειλήσει τον Παϊτέρη.
86’ Ο 17χρονος Κορέλας με την είσοδό του σκόραρε με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή (3-1).
93' Σέντρα ο Καρακατσάνης, ο Τσιλούλης από κοντά το τελικό 4-1.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Θεοδοσιάδης):

Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (71′ Καρακατσάνης), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (85′ Ιβανίδης), Σουλίδης (65′ Λίταινας), Τσιλούλης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Μπούσδρας (46′ Μούτσιος), Μπιτέλης, Σουντουρά, Ρουσσάκης, Τζέκος, Χαντζάρας (85′ Κορέλας), Ντάγκρας (54′ Καραγιάννης).

Θεοδοσιάδης: «Γι’ ακόμη μία φορά με αποστόμωσαν οι παίκτες μου»
Χαρούμενος ήταν ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και το 4-1. Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης:
«Προερχόμασταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα μέσα στις Σέρρες. Για μία ακόμη φορά όμως με αποστόμωσαν οι παίκτες μου και έχω να λέω μόνο καλά λόγια γι’ αυτούς.
Το πρώτο ημίχρονο το σκορ τα λέει όλα, στην επανάληψη διαχειριστήκαμε το ματς. Η αντίδραση που βγάλαμε μετά τις Σέρρες ήταν τέλεια. Κάθε βδομάδα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Να ευχηθώ ότι καλύτερο και στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Πετύχαμε τέσσερα καταπληκτικά γκολ και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά».
Β΄ ΕΘΝΙΚΗ
Τα αποτελέσματα
Βέροια-ΑΟΧ/Κισσαμικός α.α. 0-3
Παναχαϊκή-Άρης 1-1
Αχαρναϊκός-Σπάρτη α.α. 0-3
Εργοτέλης-Δόξα Δράμας 0-1
Α.Ε. Καραϊσκάκης-Πανσερραϊκός 3-0
Καλλιθέα-ΟΦΗ 1-3
Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας 4-1
Τρίκαλα-Παναιγιάλειος 1-0
Απόλλων Πόντου-Αιγινιακός 2-0
Η βαθμολογία (21η αγωνιστική):
1. Άρης 39-7 54
2. ΟΦΗ 50-9 54
3. Παναχαϊκή 30-12 47
4. Δόξα Δράμας 30-15 40
5. Απόλλων Λάρισας 31-24 37
6. ΑΟΧ Κισσαμικός 32-19 37
7. Απόλλων Πόντου 31-16 37
8. ΑΕ Καραϊσκάκης 27-17 36
9. Τρίκαλα 17-15 34
10. Σπάρτη 18-19 29
11. Εργοτέλης 24-31 23
12. Αιγινιακός 20-39 23
13. Αναγέννηση Καρδίτσας 16-26 22
14. Παναιγιάλειος 15-31 20
15. Πανσερραϊκός 24-36 19
16 . Καλλιθέα 13-26 15
* Ο Αχαρναϊκός έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα ενώ η Βέροια έχει αποχωρήσει
Επόμενη αγωνιστική (24/3, 15:00)
ΑΟΧ/Κισσαμικός-Άρης
Σπάρτη-Βέροια α.α. 3-0
Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή
Πανσερραϊκός-Αχαρναϊκός α.α. 3-0
ΟΦΗ-Εργοτέλης
Αναγέννηση Καρδίτσας-Α.Ε. Καραϊσκάκης
Παναιγιάλειος-Καλλιθέα
Αιγινιακός-Απόλλων Λάρισας
Απόλλων Πόντου-Τρίκαλα
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















