… και τώρα Εργοτέλης
![]()
… και τώρα Εργοτέλης
Μίνι διακοπές τέλος και για τους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μιας και ξεκίνησε η προετοιμασία για την κυριακάτικη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Εργοτέλη.
Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Θεοδοσιάδη μετά και την συγκλονιστική νίκη με ανατροπή απέναντι στην Καλλιθέα, σκαρφάλωσαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και ευελπιστούν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις έως το τέλος.
Άλλωστε έχουν αποδείξει πως είναι μια ομάδα που διεκδικεί τους βαθμούς της νίκης σε κάθε ματς και μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την εξαιρετική της αγωνιστική παρουσία στον μαραθώνιο της Football League.
Μάλιστα η 27η αγωνιστική που ακολουθεί και θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου όπου το λαρισινό συγκρότημα θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή, θα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον Απόλλωνα μιας και θα επιστρέψει «σπίτι» του και στο γήπεδο της Φιλιππούπολης όπου είναι ένα πραγματικό στολίδι μετά τις διορθωτικές κινήσεις που έγιναν.
Αγωνιστικά εκτός μάχης παραμένουν οι Σουλίδης (τραυματίας) και Ανδρέου Ι. (τιμωρημένος).
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















