Δυνατό φιλικό παιχνίδι για τον Απόλλων Λάρισας…

Δυνατό φιλικό παιχνίδι για τον Απόλλων Λάρισας…
Μια δυνατή φιλική αναμέτρηση οριστικοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη για τον Απόλλωνα Λάρισας καθώς στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, για το πρωτάθλημα της Football League 2018-19 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Φιλιππούπολης την Παρασκευή (12/10) στις 4.30 μμ. την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα.
Πρόκειται για ένα καλό τεστ με ομάδα της ίδιας κατηγορίας και σαφέστατα ο τεχνικός των "κυανόλευκων" Marcello Troizi θα κληθεί να βγάλει αφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.
Σε αυτό το παιχνίδι θεωρείται απίθανο να χρησιμοποιηθεί ο Βραζιλιάνος μπαλαντέρ Neto Marcolino ο οποίος ακολουθεί ακόμη θεραπευτική αγωγή εξαιτίας ενός τραβήγματος που είχε στην προπόνηση την προηγούμενη εβδομάδα, σημειωτέον όμως ότι έχει επανέλθει σε ρυθμούς.
Μετά την προπόνηση το πρωϊ της Πέμπτης (11/10) στο γήπεδο του Ελευθεραί, ο Troizi θα ανακοινώσει την αποστολή για το φιλικό αυτό παιχνίδι με τα Τρίκαλα.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















