Στα «κυανόλευκα» Βασιλειάδης, Καρρίκι και Ζαννάκης…

Στα «κυανόλευκα» Βασιλειάδης, Καρρίκι και Ζαννάκης…
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του υψηλόσωμου (1.90) τερματοφύλακα Γιώργου Βασιλειάδη.
Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Βέροια πριν 23 χρόνια, στις 10 Ιουνίου 1996.
Στην γενέτειρα του ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και μαζί της έπαιξε στην Super League, ενώ κατόπιν αγωνίσθηκε διαδοχικά σε Εργοτέλη, Δόξα Δράμας και Πλατανιά, από όπου ζήτησε και έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι.
Ο Γιώργος βρέθηκε μαζί με τον εκπρόσωπο του, Βασίλη Βάνη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το μεσημέρι της Τρίτης (03/09) συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Λάρισας παρουσία του υπεύθυνου της οικονομικής διαχείρισης της ΠΑΕ κ. Αχιλλέα Σακελλαρίου, ο οποίος και τον καλωσόρισε στην "κυανόλευκη" οικογένεια.
Η ΠΑΕ του εύχεται να είναι δυνατός και να βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη του φετινού στόχου.

Στον Απόλλωνα Λάρισας και ο Καρρίκι...
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του γνωστού δυναμικού στόπερ Κωνσταντίνου Καρρίκι.
Ο Καρρίκι είναι γεννηθείς στην Αθήνα στις 30/10/1996, ενώ έχει αγωνισθεί με επιτυχία στους Αστέρα Μαγούλας, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας και πέρυσι στον ΝΠΣ Βόλου (17 συμ., 1 γκολ).
Θεωρείται ένας πολύ δυνατός στόπερ που μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία τόσο σαν αμυντικό χαφ (κόφτης) όσο και σαν δεξί μπακ.
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει τον Καρρίκι στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία.
Τον 23χρονο ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, το διοικητικό στέλεχος αυτής κ. Γιώργος Βέβης.

Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Μιχάλης Ζαννάκης
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την μεταγραφή του ταλαντούχου κυνηγού Μιχάλη Ζαννάκη.
Ο Μιχάλης γεννήθηκε στις 12/08/2000 στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημία Ηλιούπολης.
Στην συνέχεια αποκτήθηκε από την ΑΠΕ Λαγκαδά όπου μαζί της αγωνίσθηκε (25 συμμ., 10 γκολ) στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ενώ κατόπιν μεταγράφηκε στον Αιγινιακό όπου πέρυσι κατέγραψε 16 συμμετοχές με δύο τέρματα.
Ο Μιχάλης που θεωρείται από τα αυθεντικότερα ταλέντα της Βορείου Ελλάδος, είναι ένας ταχύτατος κυνηγός, που μπορεί να παίξει άνετα και στα δύο άκρα, ενώ διακρίνεται και για το δυνατό του, σουτ.
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει τον Μιχάλη Ζαννάκη στην οικογένεια της και του εύχεται να είναι υγιής και να δικαιώσει τα "πιστεύω" μας, σε αυτόν.
Στα γραφεία της ΠΑΕ, τον Ζαννάκη παρουσίασε ο προπονητής της Κ-19, κ. Βαγγέλης Στουρνάρας.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















