Ένα βήμα παραπάνω θέλει να κάνει η Δόξα Ραχούλας…

Ένα βήμα παραπάνω θέλει να κάνει η Δόξα Ραχούλας…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Στόχος επετεύχθη πέρσι για τη Δόξα Ραχούλας μιας και μετά την επιστροφή στην Α1 ΕΠΣΛ μετά από έξι χρόνια περιπλάνησης στα γήπεδα της Β΄ΕΠΣΛ, κατάφερε να εξασφαλίσει με σχετική άνεση την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα δεδομένα όμως τη νέα χρονιά αλλάζουν με τον έμπειρο και συνάμα καταξιωμένο τεχνικό Μάκη Αλεξούδη που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στα μισά της χρονιάς, να θέλει να βάλει γερά θεμέλια, θέλει να «χτίσει» κάτι καλό από το μηδέν διεκδικώντας υψηλούς στόχους με ότι αυτό συνεπάγεται.
Έτσι η διοίκηση του συλλόγου που τη διακρίνει η οργάνωση και η μεθοδικότητα κατάφερε να διατηρήσει τον βασικό κορμό ως έχει θα γίνουν μια σειρά από προσθήκες, με πρώτη αυτή του νεαρού αμυντικού Βασίλη Τέγου από τη Γιάννουλη.

Όσο για το σύνθημα που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο στρατόπεδο της Δόξας δεν είναι άλλο από το παρεϊστικο κλίμα, σκληρή δουλειά, συνέπεια και διάρκεια και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.
Το πάρε-δώσε…
ΗΡΘΑΝ
Τέγος (Γιάννουλη)
ΕΦΥΓΑΝ
Γιαννακόπουλος, Μαυρομιχάλης
Τι δήλωσαν…
ΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ
(Προπονητής):

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή χρονιά.
Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες σε μια δύσκολη θεωρητικά χρονιά και για τον λόγο αυτό επιδιώξαμε να παραμείνει το ρόστερ ως έχει όπως ολοκληρώσαμε πέρσι τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Πιστεύω πως μέσα από σκληρή δουλειά και καλή προετοιμασία, θα μπορέσουμε να εμφανιστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα πειθαρχημένο σύνολο έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος το οποίο και αναμένεται πολύ δύσκολο και δεν το κρύβουμε πως έχουμε υψηλούς στόχους που μεταφράζονται σε πρωταθλητισμό. Θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο από το ξεκίνημα έτσι ώστε στο φινάλε να τον υλοποιήσουμε.
Μεταγραφικά ολοκληρώσαμε μια μεταγραφή αυτή του Τέγου που εκτός από καλός παίκτης, είναι και καλός χαρακτήρας και είναι πολύ σημαντικό αυτό για τη Δόξα και θα γίνουν και ορισμένες προσθήκες μιας και βρισκόμαστε σε συζητήσεις".
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΗΣΑΡΟΥΛΗΣ
(Πρόεδρος):

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου σε όλες τις ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Για εμάς η νέα χρονιά ξεκίνησε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό τόσο στο γεγονός πως ο βασικός κορμός διατηρήθηκε ως έχει και συνάμα καταφέραμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία και με τον Μάκη Αλεξούδη, έναν καταξιωμένο τεχνικό που πρόσφερε έργο κατά την περσινή χρονιά.
Από κει και πέρα θέλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά σε καθημερινή βάση έτσι ώστε να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ όπου και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΗΣΑΡΟΥΛΗΣ:

«Σίγουρα η περσινή επιτυχημένη χρονιά μας γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες και για τον λόγο αυτό θα πρέπει και πάλι να μοχθήσουμε πολύ έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Θεωρώ πως και με τις σημαντικές προσθήκες που θα γίνουν και μέσα από συλλογική προσπάθεια να οδηγήσουμε και πάλι ψηλά τη Δόξα μιας και πληροί όλες τις προϋποθέσεις…».
ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΛΗΣ:

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Για εμάς η φετινή χρονιά είναι συνέχεια της προηγούμενης και θα επιδιώξουμε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι. Η ομάδα απαρτίζεται στην πλειοψηφία από παιδιά που κατάγονται από το χωριό και σε συνδυασμό με κάποιες προσθήκες αξιόλογων παικτών, ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε ένα πρωτάθλημα όπου ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΓΟΣ:

«Από την πρώτη μου επαφή με τους διοικούντες της Ραχούλας, η αλήθεια είναι πως με κέρδισαν με τη συμπεριφορά τους και έδειξαν πόσο με ήθελαν. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιλογή μου αυτή και μέσα από συλλογική προσπάθεια ευελπιστώ να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει μιας και η Δόξα έχει δυναμική σαν ομάδα. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους».
Τελευταία
- Νέα πρόκληση για τον «Εύρι»!
- Άνοιξε τα φτερά του ο Τζάρτας…
- Αποχώρησε το τεχνικό δίδυμο από τον Δωτιέα Αγιάς…
- Ο Φουρτούνας επέστρεψε «σπίτι» του!
- Δεν αλλάζει σκεπτικό ο Αίαντας Καλλιθέας…
- Κάτοικος Γαλήνης και ο Σπανούλης…
- Άλλαξε γειτονιά ο Μπακαρός...
- Σούπερ “deal” με Δάκτυλα...
- Ο Μητούλας στον πάγκο του Τοξότη...
- Εξαιρετικές κινήσεις για τον Όλυμπο Γόννων…
















>
















