Πανδαισία στην Α1 ΕΠΣΛ…

Πανδαισία στην Α1 ΕΠΣΛ…
Με νίκες προχώρησαν Π.Ο.Ε, Καλοχώρι, Λάρισα 2012, Ραχούλα, Συκούριο και Αργυροπούλι στην τέταρτη αυτή αγωνιστική της Α1 (εδώ ρεπορτάζ των υπόλοιπων αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).
ΣΥΚΕΑ 1
ΛΑΡΙΣΑ 2012 5
Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ήρθε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο για τη Λάρισα 2012 μιας και συνέτριψε εκτός έδρας τη Συκέα με το επιβλητικό 5-1.
Οι «κυανοκίτρινοι» έπιασαν τέλεια απόδοση κυρίως στο α΄μέρος και με δράστες τους Τάσο Μάντζα (20΄, 25΄) και Δημήτρη Κίτσιο (32΄, 60΄) έφτασαν με άνεση στη νίκη. Σκόραρε και ο Κοκόμπελης ενώ ο Δόνος είχε δοκάρι.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Θ. Στεργιάδης): Παπαζήσης, Φλώρος Αντ., Σκέντζας, Βασιλείου, Φλώρος Ν. (46΄Γεωργίου), Φλώρος Παν., Γκόλτσιος, Δόνος, Κίτσιος, Μάντζας (80΄Αγγελόπουλος), Δημόπουλος (65΄Κοκόμπελης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 0
Π.Ο.Ε 1
Ο Θωμάς Καραμάνος ήταν ο «δήμιος» του Αστέρα Τυρνάβου και με το γκολ που σημείωσε στο 30΄χάρισε τη νίκη στον ΠΟ.Ε με 1-0 που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, μετρώντας το απόλυτο στο ξεκίνημα.
Παιχνίδι στο οποίοι οι Ελασσονίτες ξεκίνησαν και πάλι πειθαρχημένα στον αγωνιστικό χώρο και απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν απέναντι στον Αστέρα που πάλεψε με τη σειρά του.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Σ. Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Α., Γκαραγκούνης Χ., Καρατζούνης, Φουντούνας, Γκαραγκούνης Κ. (75’ Γκαραγκούνης Β.), Τσακίρης (70’ Γκαραγκούνης Δ.), Πάσσιος Β. (55’ Τάκης), Γκαραγκούνης Δημοσθ), Γαλάνης, Πάσσιος Α., Γκαραγκούνης Λ.
Π.Ο.Ε (Θ. Γκανδρής): Γκουτζουρέλας, Ντούφας (85΄Νταμπώσης), Μπούσιας, Περτζιόνι, Λόλας (85΄Παπαδήμος), Καζάκης, Σισμανίδης, Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας.
ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ 0
ΡΑΧΟΥΛΑ 2
Νικηφόρο πέρασμα από το Ομορφοχώρι πραγματοποίησε η Δόξα Ραχούλας μιας και επιβλήθηκε της τοπικής Δόξας με 2-0 και βελτίωσε κι άλλο τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.
Αναμέτρηση στην οποία και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3΄ο Καζάνι και στο 20΄ο Αργυρακούλης έκανε το 0-2 βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.
Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια με τους Ρουμελιώτη (2) και Τζήμουλα.
ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ (Χ. Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης, Χριστοδούλου Στ., Σκέντζας, Βιλανάκης, Χριστοδούλου Κ., Τσιάμης, Πασχαλίδης, Τζήμουλας, Ρουμελιώτης, Χριστοδούλου Ρ. (55΄Κουρούκας), Καρβουνιάρης.
ΡΑΧΟΥΛΑ (Μ. Αλεξούδης): Ξεσφίγγης, Σαμψάρης, Καραπετσάνης (60΄Γκομοσίδης), Διαμάντης, Σταμουλάκης, Θεοχαρούλης Μ., Θεοχαρούλης Α., Τάχος, Τέγος (80΄Τζανακούλης), Καζάνι, Αργυρακούλης (75΄Τσουμακίδης).
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ 1
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ 1
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράσθηκαν στη Βερδικούσια η ομώνυμη ομάδα και ο Αετός Αμυγδαλέας οι οποίοι και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.
Ματς με καλό ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με τον Ευαγγελούλη στο 49΄κάνοντας το 0-1.
Οι «βυσσινί» κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 65΄με δυνατό σουτ του Στατήρη και κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα Παπαϊωάννου, με τον Δήμκο στο 60΄να έχει δοκάρι.
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Βάϊος, Κατίνας, Στατήρης, Μούμος, Θάνος Θ.(83’ Νυχτερίδας Γ.), Καφφές, Συνάπαλος Μ., Καρκατσέλας Σ.(75’ Θάνος Γ.), Οικονόμου Ν/Αθ. (55΄Οικονόμου Ν/Γ), Δήμκος, Μιχαλές.
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Κ. Τσότσος): Παπαϊωάννου, Μεμάι, Μητράκας (70΄Ανδριανόπουλος), Παπακωστούλης, Πολύζος Απ., Μαυρουδής Αντ., Σιούτας Δ/Σ, Μοσχοβίτης, Σιούτας Δ/Β, Μαυρουδής Γ., Ευαγγελούλης.
ΚΑΛΟΧΩΡΙ 3
ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ 1
Έπρεπε να περάσουν τέσσερις ολόκληρες αγωνιστικές για να γευτεί τη χαρά της νίκης η Αναγέννηση Καλοχωρίου μιας και επιβλήθηκε του Δολιχιακού με 3-1.
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του Κυπέλλου, οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Σαμπάνη που σκόραρε δις (12΄, 18΄) έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, με τον Γαρυφαλλόπουλο στο 28΄να γράφει το 3-0.
Στην επανάληψη αφυπνίστηκε ο Δολιχιακός αλλά ήταν πλέον αργά με τον Σουγλή Στ. στο 58΄να μειώνει σε 3-1 ενώ στο 66΄αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Λυκάι γιατί ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Γαρυφαλλόπουλο (τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Σαπάκος).
ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Γ. Κεραμάρης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Σαΐτης, Μάρκου Β., Λίτσιος, Έξαρχος, Σπυρόπουλος, Βενέτης, Σαμπάνης, Τσιαντούλης (46΄ Μπούνα), Γαρυφαλλόπουλος (72΄ Παιδής).
ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Κ. Καζάκης): Λυκάι, Τριανταφύλλι, Σαπάκος, Μπέλτσιος (58΄Κουτσογιάννης), Σουγλής Στ., Παναγιώτου, Κατσαμήτας (68’ Καϊμακάμης), Γκόγκουρας, Σουγλής Κ., Σκάντζος (33΄Τσάτσος), Σουγλής Ζ..
ΑΝΑΒΡΑ 0
ΣΥΚΟΥΡΙΟ 1
Πήρε φόρα και δεν σταματάει πουθενά ο Κίσσαβος Συκουρίου ο οποίος με κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη πρόκριση με 2-0 κόντρα στη Νέα Πολιτεία για τον θεσμό του Κυπέλλου, πέρασε νικηφόρα και από την Ανάβρα επικρατώντας της τοπικής Προοδευτικής με 1-0.
Το «χρυσό» για τους «κιτρινόμαυρους» σημείωσε στο 45΄ο Πικούλης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ενώ είχε και δοκάρι στο 77΄.
Όσο για τους γηπεδούχους πίεσαν με τη σειρά τους αρκετά για να φτάσουν σε ένα γκολ αλλά μάταια με σημαντικότερη στιγμή το δοκάρι του Κορδαλή.
Ο προπονητής του Συκουρίου Κώστας Κουτσούκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα της Ανάβρας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιάννη Γιαννουλές για την άψογη φιλοξενία και τον σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπο του.
ΑΝΑΒΡΑ (Α. Πατσής): Αθανασόπουλος, Μαλλιάρας (46΄λ.τ Ανδρώνης), Τριανταφύλλου, Κατσιούλης, Κορδαλής, Ραμάι, Ριζούλης, Μπουζώνας (40΄λ.τ Σαπουνάς), Σχοινάς, Γάκης, Γεωργοβίτσας (60΄λ.τ Κουρμπάτι).
ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Κ. Κουτσούκης): Μαλλιόπουλος, Κώτσιας Αντ. (60΄Βαρσάμης), Νεμπεγλέρας, Κάτσε, Γκανάτσιος, Τόπης (53΄λ.τ Καραποστόλης), Κορδέλας, Θεμελής, Αλεξανδρίδης, Πικούλης (88΄Τζιούρας), Κώτσιας Ν.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 3
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2
Την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Δόξα Αργυροπουλίου μιας και επιβλήθηκε της αξιόμαχης Ακαδημίας Τυρνάβου που αρκέστηκε και πάλι στις εντυπώσεις με 3-2.
Ματς που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν στη νίκη έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αποστόλη Τσιάγκο ο οποίος σκόραρε δις (55΄, 89΄) ενώ το σκορ είχε ανοίξει στο 15΄ο Τσούτσας Α.
Μάλιστα οι νικητές αγωνιζόταν από το 65΄με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χατζή.
Για την Ακαδημία τα γκολ σημείωσαν οι Ζυγογιάννης και Σπυρόπουλος με πέναλτι.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Κ. Τσιάγκος): Μπαχτσιβάνος, Κόκορας, Μπαχτσιβάνος, Ζιούστης, Σκούπρας, Σακελλαρίου, Μάρκου, Τσούτσας Β., Μεσημέρης (40΄λ.τ Χατζής), Τσούτσας Αλ. (65΄Μπούρας), Τσιάγκος (85΄Βογιατζής).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Κόκκας, Παπαχατζής (88΄Κατσαρός), Δασκαλόπουλος, Παπαδόπουλος (55΄Ζυγογιάννης), Χαρισούλης, Τσίτσα, Γκάτσιος (62΄ Κοντοβασίλης), Στάμου, Μούργκας, Σπυρόπουλος, Μπάκος.
Τελευταία
- Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για την Ακαδημία Ολύμπικ…
- Πέρσι αντίπαλοι, τώρα μαζί…
- … και το όνομα αυτής Ευαγγελία!
- Παλικάρι στα θρανία…
- Ηγέτης στην άμυνα, «κέρβερος» στην εστία…
- Στο ίδιο έργο θεατές στον τελικό του Super Cup…
- Εξαιρετική δουλειά…
- Καρντάσια… έτοιμα για να μαγέψουν!
- Ενισχυμένος και αποφασισμένος ο Δαμασιακός…
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
















>
















