Ο Παπαθανασίου έκανε τη διαφορά…

Ο Παπαθανασίου έκανε τη διαφορά…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Το γκολ του Δημήτρη Παπαθανασίου στο 44΄ με πλασέ μετά από σέντρα του Τσικρίκα ήταν αρκετό για να χαρίσει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στις Νέες Καρυές με 1-0 κόντρα στη Νεάπολη που διατηρεί τους «μπλε» ψηλά στη βαθμολογία.

Παιχνίδι που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με τη δύναμη να είναι το κύριο χαρακτηριστικό και χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και ίσως σε αυτό έπαιξε ρόλο και η κόπωση από τα ματς Κυπέλλου που έδωσαν μεσοβδόμαδα και τα δύο συγκροτήματα.

Οι Νέες Καρυές έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχοντας δύο ακόμη καλές στιγμές για να σκοράρουν με τους Καψαλό (23΄η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ) και Παπαθανασίου στο 88΄ με το πλασέ του να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στον αντίποδα το λαρισινό συγκρότημα προσπαθούσε με ανορθόδοξο τρόπο να απειλήσει και μοναδική αξιόλογη φάση ήταν αυτή στο 89΄αλλά το σουτ του Νόκα εξουδετέρωσε με το πόδι ο Ζεϊμπέκης, με το 0-1 να μένει ως το τέλος.
Η διαιτησία

Σε ένα ματς που έλειψαν οι δύσκολες φάσεις ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Γρηγοριάδης δεν απέφυγε τα λάθη. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο βοηθοί η κα Τσακνάκη και ο κ. Διαμαντής Θ.
ΝΕΑΠΟΛΗ (Δ. Μπουκουβάλας):

Μπατζιόλας, Κόλα (73΄Καραγιάννης), Κοσμάς, Συγκούνας, Παπαευαγγέλου, Μπουχλαριώτης, Βράνας, Σπανός (74΄Μητσιάκος), Ζαφειράκης(64’ Νόκας), Ζησάκης, Παπαχρήστος.
ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ (Ν. Βλαχούλης):

Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Αετόπουλος, Πιστόλας, Περδίκης, Παπακωνσταντίνου, Καραγιάννης (36΄Νίκα), Τσικρίκας (73΄Χίος), Μανώλης, Κυριακάκης (80΄Ζαψαριάς), Παπαθανασίου.
*Η ομάδα των Νέων Καρυών μέσω του αρχηγού της Κώστα Καψαλού, ευχαριστεί τη Νέαπολη για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει με τον ίδιο τρόπο στον β΄γύρο.
Τελευταία
- Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για την Ακαδημία Ολύμπικ…
- Πέρσι αντίπαλοι, τώρα μαζί…
- … και το όνομα αυτής Ευαγγελία!
- Παλικάρι στα θρανία…
- Ηγέτης στην άμυνα, «κέρβερος» στην εστία…
- Στο ίδιο έργο θεατές στον τελικό του Super Cup…
- Εξαιρετική δουλειά…
- Καρντάσια… έτοιμα για να μαγέψουν!
- Ενισχυμένος και αποφασισμένος ο Δαμασιακός…
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
















>
















