Ο «Τζιόλε» έσωσε την παρτίδα με φωτοβολίδα!!!

Ο «Τζιόλε» έσωσε την παρτίδα με φωτοβολίδα!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Χάρη στο εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας Χρήστος Καρατζιόλης από τα 30μ. περίπου και αφού η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι, η Συκέα κατάφερε να σταθεί όρθια στη Φιλιππούπολη μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Παιχνίδι που τα είχε όλα με τη δύναμη να είναι το κύριο χαρακτηριστικό, το συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου να έχει την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά και τις ευκαιρίες για να κατακτήσει τη νίκη, όμως οι παίκτες του Σπύρου Μούτσιου ήταν αυτοί που έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και κατέκτησαν έναν παλικαρίσιο πόντο.

Προβάδισμα με Ιωαννίδη…
Μόλις στο 7΄ο Εμμανουήλ βρήκε δίχτυα αλλά ο κ. Τέγος είχε υποδείξει τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ μετά από ασθενής απόκρουση του Σταμου στο σουτ του Τσιακάρα.
Τελικά στο 15΄ο Χαρούλης και μετά από ωραία προσπάθεια βρήκε ωραία τον Σπύρο Ιωαννίδη κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Στο 38΄ένα καλό σουτ του Μπόντε έφυγε λίγο άουτ, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να φανούν απειλητικοί κυρίως με τον Μπέλτσιο.

Ο Καρατζιόλης έβαλε φωτιά… στην επανάληψη
Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 57΄ο Χρήστος Καρατζιόλης ζύγισε… το πόδι του και με ένα εντυπωσιακό βολέ και αφού η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Φαρμάκα φέρνοντας το ματς στα ίσια 1-1.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπόντε σκόραρε με προβολή μετά από παράλληλη σέντρα του Αντωνόπουλου αλλά το ακύρωσε ο κ. Τσακνάκης ως οφσάιντ.
Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ασκούσαν ακόμη μεγαλύτερη πίεση στα καρέ του Στάμου που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα με τους Εμμανουήλ, Μπόντε και Χαρούλη να μην μπορούν να νικήσουν τον έμπειρο πορτιέρο που είτε απομάκρυνε τους κινδύνους, είτε είχε σύμμαχο τα δοκάρια (κεφαλιά του Μπόντε στο 70΄στο οριζόντιο δοκάρι), είτε έδιωχναν οι αμυντικοί προ της γραμμής (σε δύο περιπτώσεις οι Κουλιούμπας και Παληγιάννης).
Αντίθετα η Συκέα κρατούσε γερά στην άμυνα και προσπάθησε στην κόντρα να κάνει τη ζημιά με το 1-1 να μένει ως το τέλος. Στο 80΄αποβλήθηκε ο Ντόκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η διαιτησία

Σε γενικές γραμμές ο διαιτητής της αναμέτρησης Δημήτρης Γκάγκας προσπάθησε να αποδώσει δικαιοσύνη και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, σε ένα παιχνίδι όπου έπεφταν κορμιά αλλά καλό θα είναι ορισμένες φορές και οι παίκτες να βοηθάνε στην εξέλιξη ενός ματς με τη συμπεριφορά τους και όχι να προκαλούν.
Ο α΄βοηθός κ. Τσακνάκης ελέγχεται για τη φάση του 62΄όταν ο Μπόντε σκόραρε με προβολή μετά από παράλληλη σέντρα του Αντωνόπουλου αλλά το ακύρωσε ως οφσάιντ αν και προσωπική μας εκτίμηση είναι πως δεν υπήρξε παράβαση.
Χωρίς προβλήματα ο β΄βοηθός κ. Τέγος Α.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Μάγγος):

Φαρμάκας, Γεωργαντζιάς, Σάλα, Εμμανουήλ, Ευσταθιάδης, Νάτσης, Χαρούλης, Ιωαννίδης (33΄λ.τ Μπόντε), Τανάγιας, Αντωνόπουλος, Τσιακάρας (63΄Κολοβός).
ΣΥΚΕΑ (Σ. Μούτσιος):

Στάμος, Παλάσκας, Λάζος (33΄λ.τ Κουλιούμπας), Τέλιος, Καρατζιόλης Χ. (80΄Βασιλόπουλος), Ντόκος, Μπέλτσιος (69΄Καρατζιόλης Λ.), Ραπτοτάσιος, Παληγιάννης, Μόκας, Κουζιώνης.
Τελευταία
- Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για την Ακαδημία Ολύμπικ…
- Πέρσι αντίπαλοι, τώρα μαζί…
- … και το όνομα αυτής Ευαγγελία!
- Παλικάρι στα θρανία…
- Ηγέτης στην άμυνα, «κέρβερος» στην εστία…
- Στο ίδιο έργο θεατές στον τελικό του Super Cup…
- Εξαιρετική δουλειά…
- Καρντάσια… έτοιμα για να μαγέψουν!
- Ενισχυμένος και αποφασισμένος ο Δαμασιακός…
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
















>
















