Ad Here
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
22 Νοέμβριος 2014

Δυνατές συγκινήσεις και πάλι στην Α1 ΕΠΣΛ…

Προβολές: 1386

alt

Δυνατές συγκινήσεις και πάλι στην Α1 ΕΠΣΛ…

Έσπασε… το ρόδι για την Ακαδημία Τυρνάβου καθώς πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ενώ με νίκες προχώρησαν Απόλλων Λάρισας, Π.Ο.Ε, Αργυροπούλι, Ανάβρα, Αστέρας Τυρνάβου και Λάρισας 2012 (εδώ ρεπορτάζ των υπόλοιπων αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 3

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ 0

Επιτέλους νίκη αναφώνησαν οι άνθρωποι της Ακαδημίας Τυρνάβου μιας οι «κόκκινοι» επιβλήθηκαν με 3-0 του Δολιχιακού και πανηγύρισαν έτσι την πρώτη τους επιτυχία στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Μπάκος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 14΄έβαλε σε θέση οδηγού την Ακαδημία και στο 32΄ο Δασκαλόπουλος με κεφαλιά μετά από χτύπημα φάουλ του Μπάκου έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 77΄ο Στάμου με εξαιρετικό βολέ ενώ χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες.

Όσο για τον Δολιχιακό που πίεσε στην επανάληψη, είχε χαμένο πέναλτι στο 82΄με τον Τριανταφύλλι το οποίο απέκρουσε ο Βλιώρας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Βλιώρας, Παπαχατζής Β., Μπάκος Γ.. (75΄Παπαδόπουλος), Χαρισούλης, Τσίτσα, Μεζίνι, Δασκαλόπουλος, Στάμου (85΄Βόραδας), Καραδήμος, Κουσάνας (46΄Παπαχατζής Γ.), Σπυρόπουλος.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Κ. Καζάκης): Κατής, Κατσαμήτας, Τριανταφύλλι, Σαπάκος, Μπέλτσιος (78΄Τζήκας), Σκάντζος (53΄Ζιάκος), Σουγλής Στ., Παναγιώτου, Γκόγκουρας, Σουγλής Κ., Τσάτσος (70’ Γκόγκος).

 

ΣΥΚΟΥΡΙΟ 0

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 1

Επιστροφή στις νίκες για τη Δόξα Αργυροπουλίου μιας και επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας του Συκουρίου και βελτίωσε κι άλλο τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 67΄όταν ο Θεμελής στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του μετά από ενέργεια του Ζιούστη.

Ο Κίσσαβος που άγγιξε την ισοφάριση στο 93΄αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Κορδέλα.

ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Κ. Κουτσούκης): Μαλλιόπουλος, Γκρέτσης (86΄λ.τ Βαρσάμης), Αγγέλης, Νεμπεγλέρας, Κάτσας, Τόπης, Κορδέλας, Θεμελής, Αλεξανδρίδης, Καραποστόλης Στ. (62΄Πικούλης), Κώτσιας Ν. (72΄Τζιούρας)

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Α. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Κόκορας (30΄ λ.τ Τσούτσας Β.), Μπαχτσιβάνος, Ζιούστης, Σκούπρας, Μάρκου, Χατζής, Μεσημέρης, Τσούτσας Αλ. (70΄Δαούλας), Ζάχος (90΄Λιούμης), Τσιάγκος.

 

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ 2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 3

Μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει την άνετη παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Αστέρας Τυρνάβου μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας της Βερδικούσιας με 3-2.

Αν και το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους «βυσσινί» με το γκολ του Μιχαλέ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν στην ολική ανατροπή σημειώνοντας τρία τέρματα με τον Παναγιώτη Γαλάνη

Η Βερδικούσια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον στο τελικό 2-3 και πάλι με κεφαλιά του Μιχαλέ.

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Δαούλας, Κατίνας (75΄λ.τ Παπαγεωργίου), Στατήρης, Μούμος, Ζερδαλής, Θάνος Θ. (60΄Καρκατσέλας Σοφ.), Καφφές, Συνάπαλος Μ., Οικονόμου Ν/ Αθ (60΄Βαρσάμης), Δήμκος, Μιχαλές.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Σ. Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Ν., Γκαραγκούνης Χ., Πάσιος Παρ., Μπαντής Γ. (85΄Φουρτούνας), Γκαραγκούνης Βαλ., Πάσιος Ανδ. (70΄Γκαραγκούνης Λευτ.), Πάσιος Β. (55΄Γκαραγκούνης Σπ.), Καρατζούνης, Λάζος, Καρακώστας, Γαλάνης.

 

ΑΝΑΒΡΑ 3

ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ 0

Τρίτωσε το καλό για την Προοδευτική Ανάβρας μιας και ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο του Ομορφοχωρίου με 3-0 και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις.

Οι «βυσσινί» φρόντισαν να βάλουν τις βάσεις από το ξεκίνημα όταν και προηγήθηκαν με 1-0 στο 17΄ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημόπουλου το οποίο κέρδισε ο Κορδαλής ενώ στο δέκα λεπτά αργότερα ο Ραμάι αξιοποίησε την πάσα του Σχοινά κάνοντας το 2-0.

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης στο 60΄μετά από προσπάθεια του Κορδαλή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΝΑΒΡΑ (Α. Πατσής): Αθανασόπουλος, Ανδρώνης, Μαλλιάρας, Χαϊδούλης, Γκόγκας, Κορδαλής, Ραμάι (76΄Παρλάτζας), Ριζούλης, Δημόπουλος (65΄Μπέρσι), Σχοινάς, Γάκης (76΄Βλάχος).

ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ (Χ. Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης, Βιλανάκης, Σκέντζας, Καρβουνιάρης, Πασχαλίδης, Χριστοδούλου Κ., Τζαλαμπύρας, Τζήμουλας, Μωραϊτης, Ρουμελιώτης, Κουρούκας.

 

ΡΑΧΟΥΛΑ 1

ΛΑΡΙΣΑ 2012 2

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Χρήστου Ανδρεούδη στον πάγκο της Λάρισας 2012 μιας και οι «κυανοκίτρινοι» επιβλήθηκαν εκτός έδρας της Ραχούλας με 2-1 και ανέβηκαν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Αναμέτρηση αμφίρροπη με τη λαρισινή ομάδα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο με τον Κίτσιο αλλά ο Διαμάντης ήταν αυτός που στο 65΄έφερε το ματς στα ίσια.

Τη νίκη στους φιλοξενούμενους χάρισε λίγο πριν το φινάλε ο Κίτσιος.

Οι νικητές τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Φλώρος Π.

ΡΑΧΟΥΛΑ (Μ. Αλεξούδης): Ξεσφίγγης, Τζάνακας, Σταμουλάκης, Πιλτσούλης, Διαμάντης, Τέγος, Καζάνι, Τάχος, Αργυρακούλης, Μηταλούλης (60΄Γκομοσίδης), Κομπόλι (75΄Τσουμακίδης).

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Χ. Ανδρεούδης): Ράπτης, Φλώρος Α., Φλώρος Παναγιώτης, Φλώρος Παντελής, Τσιτσόπουλος, Μάντζας, Δημόπουλος (65’ Φλώρος Ν.), Δόνος, Σκέντζας, Κοκόμπελης (90’ Μπαστούνης), Κίτσιος.

 

Π.Ο.Ε 3

ΝΕΑΠΟΛΗ 0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Τζήκα που σκόραρε δις, ο Π.Ο.Ε κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νεάολης επικρατώντας με 3-0 και παραμένει στην προνομιούχα τριάδα.

Οι Ελασσονίτες που βρέθηκαν σε καλή μέρα ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 34΄με την κεφαλιά του Καζάκη.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Τζήκας ο οποίος με δύο προσωπικά γκολ στο 47΄και στο 78΄διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Π.Ο.Ε (Θ. Γκανδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Λύκα (82΄Καλύβας), Μπούσιας, Καζάκης, Λόλας, Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας (77' Παπαδήμος), Ντούφας (75΄Καραγιάννης).

 

ΚΑΛΟΧΩΡΙ 0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 3

Ο Απόλλων Λάρισας θριάμβευσε στο ντέρμπι της αγωνιστικής με αντίπαλο το Καλοχώρι μιας και επικράτησε με 3-0 και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ματς που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι μόλις στο 3΄με τον Σαϊτη.

Τελικά στο 15΄ο Αντωνόπουλος με ένα φοβερό βολέ και αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι έκανε το 0-1.

Στο 41΄η Αναγέννηση έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση αλλά ο Γαρυφαλλόπουλος αστόχησε από την άσπρη βούλα στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπόντε έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη κάνοντας το 0-2 και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 90΄ο Κολοβός.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Γ. Κεραμάρης): Μαρδάνης, Σαΐτης, Μάρκου Β., Λίτσιος, Καραΐσκος, Καπετάνι, Σπυρόπουλος, Βενέτης, Μπούνα, Μάρκου Κ., Γαρυφαλλόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Μάγγος): Φαρμάκας, Γεωργαντζιάς (46΄Σιάρκος), Παππάς, Εμμανουήλ, Σάλα, Σούλι, Χαρούλης (46΄Νάτσης), Ιωαννίδης, Μπόντε (75΄Τανάγιας), Αντωνόπουλος, Κολοβός.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt