Αυτό το κερασάκι ήταν μούρλια!!!

Αυτό το κερασάκι ήταν μούρλια!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Τελικά οι ιθύνοντες του Βουκεφάλα είχαν, δεν είχαν το έβαλαν το κερασάκι στη μεταγραφική τούρτα την ύστατη ώρα και τι κερασάκι!
Αυτός λοιπόν που θα κλείσει την πόρτα είναι ο δυναμικός μεσοαμυντικός Γιώργος Νεράντζης (φωτό) ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Λάρισας ενώ αγωνίσθηκε με τη φανέλα της Μελιβοίας, της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου αλλά και του Δωτιέα Αγιάς. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελούσε διακαή πόθο της διοίκησης της λαρισινής ομάδας και τελικά κατάφερε να τον ντύσει στα «βυσσινί», που θα είναι το χρώμα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και έτσι δυναμώνει ακόμα πιο πολύ το «ατίθασο άτι».
Επίσης ο Γιώργος Νεράτζης θα αναλάβει υπεύθυνος και των ακαδημιών της ομάδας, τόσο το εφηβικό όσο και το παιδικό τμήμα, με στόχο να μεταφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στους λιλιπούτειους άσους.
Τελευταία
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στους Γόννους…
- Οι αρχηγοί έκαναν την αρχή στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Κι άλλες ανανεώσεις στην Αναγέννηση Ολύμπου…
- Τυρναβίτης και του χρόνου ο «Πάντα»…
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
















>
















