Με υπογραφή Φουσίκα!!!

Με υπογραφή Φουσίκα!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Ο ικανότατος επιθετικός που ακούει στο όνομα Παναγιώτης Φουσίκας καθάρισε… τη μπουγάδα για τον Α.Ο. Ελευθεραί μιας και σκόραρε δις και οδήγησε τα «λιοντάρια» στη σημαντική εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στη Μελιβοία.

Μια νίκη που κατακτήθηκε δίκαια από τους «κυανόλευκους» του Κώστα Ταξιάρχη μιας και ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, μια νίκη που τους έφερε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Αντίθετα η Μελιβοία του Γιώργου Παπαντωνίου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και σίγουρα έχει αρκετά γενικότερα θέματα να λύσει, αν θέλει να έρθουν καλύτερες μέρες…

Άκαρπη υπεροχή…
Το α΄μέρος κύλησε σε ικανοποιητικά επίπεδα αλλά χωρίς όμως να κουνηθούν τα δίχτυα, παρά τις όποιες προσπάθειες, με τους γηπεδούχους να απειλούν με τους Φουσίκα (30΄, 40΄) και Καββαδία (38΄) και τον έμπειρο Μάκη Γεωργούλα να εξουδετερώνει.
Από τη μεριά του ο Φιλοκτήτης που φωνάζει για τη φάση του 20΄ζητώντας πέναλτι σε ανατροπή του Τσιαγκάλη από τον Κατσαβριά, παράβαση υπήρξε αλλά εκτός περιοχής με τον ρέφερι όμως αντί αυτού, να του δείχνει κακώς την κίτρινη κάρτα για «θέατρο», απείλησε δύο φορές με τον δραστήριο Ηλία Γκουντάρα στο 3΄και στο 45΄.

«Φούσι» σημαίνει γκολ!
Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 51΄ο Καραγιάννης με βαθιά μπαλιά σημάδεψε τον Φουσίκα με τον Μέκρα Γ. να κάνει εξαιρετική προσποίηση, με αποτέλεσμα ο Μακρυχωρίτης φορ να βρεθεί σε θέση βολής και με έναν «κεραυνό» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γεωργούλα κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 59΄ο Σκαπέρδας από καλή θέση μετά από προσπάθεια του Καββαδία δεν κατάφερε να νικήσει τον Γεωργούλα και στο 65΄και μετά από λάθος γύρισμα του Γκουντάρα Ν., ο Φουσίκας που δεν συγχωρεί πέτυχε το 2-0 βάζοντας γερά θεμέλια για τη σημαντική αυτή νίκη.
Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα η κεφαλιά του Ρέντζα στο οριζόντιο δοκάρι στο 71΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργούλα Θ. με το 2-0 να είναι και το τελικό σκορ.
Η διαιτησία

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Άγη Μπουμαρσόπουλου που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Γιώργο Αναστασίου και Κώστα Ακρίβο.
ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Κ. Ταξιάρχης):

Μπακαρός, Μαρούδης (83΄Καβράκος), Κατσαβριάς, Μέκρας Χρ., Σαράντης, Ευσταθιάδης, Καραγιάννης, Μέκρας Γ. (74΄Τσιπουργκενούδης), Θεοδώρου (23΄λ.τ Σκαπέρδας), Φουσίκας, Καββαδίας.
ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Γ. Παπαντωνίου):

Γεωργούλας Μ., Πασιάς Π., Τσιαγκάλης (66΄Πασιάς Δ.), Ρέντζας, Γκουντάρας Ν., Πλατσάς, Παπαηλίας, Καπετάνιος (68΄Μπουζώνας), Γεωργούλας Θ., Ντούμος, Γκουντάρας Η..
Τελευταία
- Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για την Ακαδημία Ολύμπικ…
- Πέρσι αντίπαλοι, τώρα μαζί…
- … και το όνομα αυτής Ευαγγελία!
- Παλικάρι στα θρανία…
- Ηγέτης στην άμυνα, «κέρβερος» στην εστία…
- Στο ίδιο έργο θεατές στον τελικό του Super Cup…
- Εξαιρετική δουλειά…
- Καρντάσια… έτοιμα για να μαγέψουν!
- Ενισχυμένος και αποφασισμένος ο Δαμασιακός…
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
















>
















