Ο παλιός είναι αλλιώς!!!

Ο παλιός είναι αλλιώς!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Χάρη στο τέρμα του έμπειρου μέσου Γιώργου Μέκρα στο 75΄ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη, το Ελευθεραί κατάφερε να υποτάξει τους αξιόμαχους Αμπελόκηπους με 2-1 και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Τα «λιοντάρια» του Κώστα Ταξιάρχη που έχουν πάρει τα πάνω τους το τελευταίο διάστημα με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, έδειξαν ιδιαίτερα δραστήρια κυρίως στο α΄μέρος αλλά έχουν στις τάξεις τους έμπειρους παίκτες που κάνουν τη διαφορά μιας και μια ενέργεια αρκεί για να κατακτήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στην αντίπερα όχθη οι «ερυθρόλευκοι» των Άκη Ταυλαρίδη-Ζήση Χολέβα (είχαν την ατυχία να χάσουν νωρίς με τραυματισμό τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Δημήτρη Παλαμίδα) που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς, κατάφεραν στην επανάληψη να ισορροπήσουν το ματς, να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση, διεκδικώντας με πείσμα το θετικό αποτέλεσμα αλλά για μια ακόμη φορά έφυγαν άπραγοι από το γήπεδο και σίγουρα χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια.

Σε «νεκρό» χρόνο ο Καραγιάννης…
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και μόλις στο 3΄ο Καββαδίας από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ στο 22΄ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον Βακουφτσή.
Κοντά σε ένα γκολ έφτασε και ο Φουσίκας τόσο στο 10΄με τον Βακουφτσή να αποκρούει εντυπωσιακά, όσο και στο 28΄με το σουτ που επιχείρησε να φεύγει άουτ.
Μοναδική καλή στιγμή για τη λαρισινή ομάδα στο 40΄όταν ο Σαγάνης έβγαλε σε θέση βολής τον Πεζή ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπακαρό.
Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους Ταμπακιώτες, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ηλίας Καραγιάννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, «κρέμασε» τον Βακουφτσή και έκανε το 1-0.

Μέκρας ο «χρυσοκέφαλος»!
Δυνατά ξεκίνησαν στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» και σε αυτό βοήθησε ο Σαγάνης ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και έδωσε πνοή στην επίθεση και τελικά στο 54΄έφτασαν στην ισοφάριση με τον Πεζή να βγάζει με μαγικό τακουνάκι τον Δημήτρη Μπαμπατζιά απέναντι από τον Μπακαρό και ο νεαρός βρήκε δίχτυα για το 1-1.
Γκολ ψυχολογίας για τους φιλοξενούμενους που πήραν τα πάνω τους και πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι μετά το γκολ της ισοφάρισης, αφυπνίστηκαν και τελικά έφτασαν στο νικητήριο τέρμα στο 75΄με την κεφαλιά του Γιώργου Μέκρα μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1.
Η διαιτησία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Θανάση Βασιλού που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Θοδωρή Καραμπούλα και Αχιλλέα Νίκζα.
ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Κ. Ταξιάρχης):

Μπακαρός, Ευστρατίου, Κατσαβριάς, Μέκρας Χρ., Σαράντης, Ευσταθιάδης (64΄Σκαπέρδας), Καραγιάννης, Μέκρας Γ. (77΄Τσιπουργκενούδης), Θεοδώρου, Καββαδίας (89΄Λεμονής), Φουσίκας.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Ζ. Χολέβας-Α. Ταυλαρίδης):

Βακουφτσής, Τζόγκας (46΄Κουτσοκέρας), Δούκας, Γούτος, Καραούλης, Μπλάνας, Παλαμίδας (9΄ λ.τ Σαγάνης), Δόνος, Μπαμπατζιάς, Ποτόσογλου (71΄Κωστομοίρης), Πεζής.
Τελευταία
- Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για την Ακαδημία Ολύμπικ…
- Πέρσι αντίπαλοι, τώρα μαζί…
- … και το όνομα αυτής Ευαγγελία!
- Παλικάρι στα θρανία…
- Ηγέτης στην άμυνα, «κέρβερος» στην εστία…
- Στο ίδιο έργο θεατές στον τελικό του Super Cup…
- Εξαιρετική δουλειά…
- Καρντάσια… έτοιμα για να μαγέψουν!
- Ενισχυμένος και αποφασισμένος ο Δαμασιακός…
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
















>
















