Μπατζιανούλης, εκτελεστής χωρίς οίκτο!!!

Μπατζιανούλης, εκτελεστής χωρίς οίκτο!!!
PHOTO: Ioannis Fitilis
Ο Αλέξης Μπατζιανούλης είναι σεσημασμένος “Killer” και κυκλοφορεί ελεύθερος όλα αυτά τα χρόνια χωρίς κανένας αμυντικός να μπορεί να τον κάνει καλά.
Και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βουκεφάλα βρέθηκε σε τρομερή μέρα και με το χατ τρικ που πέτυχε οδήγησε τους «κιτρινόμαυρους» στην δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα με το ευρύ 4-1 παραμένοντας μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το σκορ άνοιξε στο 15΄ο Κοιλούκος μετά από έξοχη ατομική ενέργεια αλλά στο 25΄ο Χαρούλης έφερε το ματς στα ίσια και έτσι τελείωσε το α΄μέρος.

Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο ικανότατος επιθετικός και στο 63΄έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Δήμητρα ενώ στο 72΄έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το προσωπικό του σόου το ολοκλήρωσε στο 87΄με κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουκλωμένος Θ. με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδημητρίου Χ. και Αρχοντή.
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ (Χ. Ντίστας):

Μπατζιόλας, Σακέλλης, Ντίστας, Σφυριδάκης, Ευσταθιάδης, Θάνος (35΄Στυλιανού), Ακριβόπουλος, Νεράντζης, Χαρούλης, Μαυρομιχάλης (70΄Λουπάταζης), Μανώλης (75΄Ραπτοπτάσιος).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ (Κ. Κουτσούκης):

Τζικόπουλος, Αρβανίτης, Κασιδούλης, Τριανταφύλλου, Πλιάγκας, Παύλου, Θεμελής (70΄Πλατής), Μπατζιανούλης Αγγ.λ (46΄Φλώρος), Κατσιούλης (46΄Καραφίλι), Κοιλούκος, Μπατζιανούλης Αλεξ.
Τελευταία
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στους Γόννους…
- Οι αρχηγοί έκαναν την αρχή στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Κι άλλες ανανεώσεις στην Αναγέννηση Ολύμπου…
- Τυρναβίτης και του χρόνου ο «Πάντα»…
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
















>
















