Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη Ραχούλα…

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη Ραχούλα…
Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της σωτηρίας πέτυχε η Δόξα Ραχούλας μιας και επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 της Ολύμπικ/Νέες Καρυές και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Σε ένα παιχνίδι χορταστικό σε θέαμα με τους «νεραντζούρι» να μπαίνουν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς σημειώνοντας δύο γρήγορα τέρματα με τους Γκόγκουρα και Θεοχαρούλη Μ.
Όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και πριν πέσει… η αυλαία του α΄ μέρους, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με δράστες τους Τσιώλη Ν. και Πράπα.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν αλλά η Δόξα ήταν αυτή που πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 78΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αργυρακούλη που κέρδισε ο Καζάνι γράφοντας το τελικό 2-3.

Ο Σχοινάς είχε δοκάρι στο 80΄για τους γηπεδούχους.
ΟΛΥΜΠΙΚ/ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ (Β. Μπρισίμης): Καλλιμάνης, Τσιώλης Ν., Ζαϊμι (75΄Κιούσης), Καφφές, Σέτζας, Νταϊλιάνι, Πράπας, Ταρταμπούκας, Μάτος, Τριανταφυλλόπουλος (78΄ Εμμανουήλ), Σχοινάς.

ΡΑΧΟΥΛΑ (Μ. Αλεξούδης): Αθανασόπουλος, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Μ., Σκάκος Β., Βλησαρούλης, Τσέλιγκας, Καραγκιόζης, Αργυρακούλης (80΄Ευαγγέλου), Γκόγκουρας, Αθανασούλης (65΄Κόλλιας), Καζάνι (85΄Θεοχαρούλης Α.).
Τελευταία
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
- Σούπερ κίνηση για την Ακαδημία Ολύμπικ...
- Ο Θερμαϊκός ψωνίζει... από το πάνω ράφι!
- Εμπειρία στην άμυνα των Αμπελακίων…
- Νέα πρόκληση για τον Κυριάκο...
- Στο πλευρό της ΑΕΛ Futsal η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- Νέο τεχνικό τιμ στην ακαδημία της Πελασγιώτιδας...
- Η LA ACADEMY δυναμώνει το προπονητικό της επιτελείο!
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
















>
















