Νίκες με το ίδιο σκορ για Μακρυχώρι, Μαυροβούνι και Αμπελωνιακό, εξάσφαιρο… το Ελευθεραί

Νίκες με το ίδιο σκορ για Μακρυχώρι, Μαυροβούνι και Αμπελωνιακό, εξάσφαιρο… το Ελευθεραί
Το γκολ του Δημήτρη Καλούση στο 47΄με εντυπωσιακό βολ πλανέ μετά από σέντρα ακριβείας του Σουφχάρα, ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη με 1-0 στον Αετό Μακρυχωρίου στο τοπικό ντέρμπι με τον Όλυμπο Γόννων (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).
Αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς όμως λόγους αλλά οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την ουσία, συνδυάζοντας μάλιστα τη σημαντική αυτή νίκη και με πολύ καλή εμφάνιση.
ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Αθανασόπουλος, Τσιντζιλόνης, Γκουγκουλιάς, Τζήκας, Πανδρεμένος (75΄Καναβούρας), Ζάρρας, Ντόι, Καραδούκας (60΄Τσιρονίκος), Λιάκος, Άσι (70΄Φραγκογούλας), Μπαμαλιούτας.
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Δ. Τσέτσιλας-Τ. Βασιλειάδης): Γκικούδης, Τσιαντούλης, Μπάρδας (89΄Τίκος), Δάσσιος, Σουφχάρας, Αλμυρούλης, Καπετάνι, Τσιαπλές, Μητσογιάννης (72΄Τζίκα Ιλντ.), Φουσίκας (83΄ Τζίκα Ντ.), Καλούσης.
ΚΙΛΕΛΕΡ 0
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 1
Ο Αρσένης Μπάγκας ήταν ο «δήμιος» της πρωταθλήτριας Α.Ε. Κιλελέρ μιας και σκόραρε λίγο πριν το φινάλε και χάρισε τη σπουδαία νίκη στο Μαυροβούνι με 1-0, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη χρονιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μιας και ακολουθούν τα πλέι οφ.
Φαίνεται πως οι «πετεινοί» που εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, πήραν το κολάι από τους πρωταθλητές τους οποίους και υποχρέωσαν σε ήττα και στον α΄γύρο με 2-0.
Πάντως οι γηπεδούχοι που έφτασαν αρκετές φορές κοντά σε ένα γκολ, ετοιμάζονται για τη μεγάλη φιέστα για να πανηγυρίσουν την πανάξια άνοδο στην Α΄ΕΠΣΛ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.
ΚΙΛΕΛΕΡ (Δ. Δανιλούλης): Παπαρσένης, Γουρνάρης (80΄Κασιός), Δούρος, Παλάσκας, Νεστορίδης, Ζιόμπουρας, Καρακάνος, Φαρμάκας (65΄Βράκας), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας (80΄Μίχος), Τζατζάκης.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Λ. Αγγλόπουλος): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Μαντζαφούλης, Παπαμάνος (5΄λ.τ Σιδέρης), Μπατζέλας Ν., Τριάντης (80΄ Χατζής), Ακριβόπουλος, Κυριάκος, Μπάγκας Αρ. (85΄Νότας), Κολιοφούτης.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 3
ΝΕΑΠΟΛΗ 2
Μετά από ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι, οι Αμπελόκηποι κατάφεραν να υποτάξουν τελικά τη Νεάπολη επικρατώντας με 3-2 αλλά δεν θα αποφύγουν τα πλέι άουτ σε αντίθεση με τους «παρτενοπέι» που θα δώσουν τον δικό τους «τελικό» στο φινάλε κόντρα στη Μελιβοία.
Η Νεάπολη ήταν αυτή που πήρε την πρωτοπορία στο σκορ στο α΄μέρος αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπόλος έφερε το ματς στα ίσια.
Στο 52΄ο Αλιάι με ένα φοβερό βολέ πέτυχε την ολική ανατροπή για το 2-1 αλλά η Νεάπολη βρήκε και πάλι δίχτυα για το 2-2.
Τη νίκη στους Ταμπακιώτες χάρισε στο 80΄ο Καραγιάννης με ωραία κεφαλιά.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Ζ. Χολέβας): Κυριάκης, Καραγιάννης, Βεργής, Δούκας, Δόνος Λ., Χιούσα Μπλ., Αλιάι (70΄Χιούσα Τς.), Μάτα, Τσαούσι (80΄Κοτολόσης), Μπόλος, Λένας.
ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ 6
ΜΕΛΙΑ 0
Χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση το Ελευθεραί συνέτριψε τη Μελία με το ευρύ 6-0 και αποχαιρέτησε έτσι με νίκη τοι κοινό της σε μια πολύ καλή χρονιά για τα «λιοντάρια».
Ο νεαρός Τσούντσουρας ήταν αυτός που σκόραρε δις για τους «κιτρινόμαυρους» ενώ σκόραραν και οι Ράχης, Χατζής Γ., Νέλι και Καλλιμόπουλος (με πέναλτι).
ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Μ. Αλεξούδης): Κολοβός, Βαρσάμης, Μάστορας, Τσούντσουρας, Ράχης, Χατζής Γ., Νέλι (60΄ Καλλιμόπουλος), Μέκρας Χ. (46΄Ευστρατίου), Χατζής Κ. (46΄Κουρούκας), Ρουμελιώτης, Γεωργουλόπουλος.
ΑΜΠΕΛΙΑ 0
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 1
Ο Αμπελωνιακός απέδρασε με τους βαθμούς της νίκης και από την έδρα της Αμπελιάς μιας και επικράτησε με 1-0 της ομώνυμης ομάδας και θα διεκδικήσει την άνοδο του στα πλέι οφ, μια στροφή πριν το φινάλε.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 77΄ο Δημήτρης Αλεξανδρής με πλασέ με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές.
ΑΜΠΕΛΙΑ (Α. Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης (85′ Καρτσαμπάς), Ζιούστης (78′ Ζαφειρούλης), Κριεμάδης, Κιούσης (68′ Βέης), Βασιλειάδης, Κουρμπάτι, Μιστάκου, Σερίφης, Γεωργούλας, Δομανόλδος (60′ Σουλτούκης).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φουδούλης, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Μεσημέρης, Αλεξανδρής, Βούκιας, Χατζούλης, Τσετιροκλής, Ψύρρας.
Έπαιξαν και οι: Ελευθέρογλου, Κοντογεώργος, Σούμπάσης, Καριπίδης.
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ 2
ΚΑΛΟΧΩΡΙ 0
Ιδανικά ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του ο Αστέρας Μελισσοχωρίου μιας και επιβλήθηκε με 2-0 της Αναγέννησης Καλοχωρίου.
Ματς μακριά από σκοπιμότητες, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Για τους «ερυθρόλευκους» που παρατάχθηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα, σκόραραν οι Νούσιας (50΄) και Τζιάστας (63΄) ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Βουτυρίτσα και Μπόντε.
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Σ. Μούτσιος): Κουκούτσης (46΄Κλεισιάρης), Παπαϊωάννου (46΄Τζιάστας), Μαλλιάρας, Ελέζι, Αβδουλάς, Αγγελούλης, Μπιρόλ (70΄Λιάγκας), Μπόντε, Βουτυρίτσας, Νούσιας, Δημόπουλος (65΄Ζαρκαδής).
Τελευταία
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
- Σούπερ κίνηση για την Ακαδημία Ολύμπικ...
- Ο Θερμαϊκός ψωνίζει... από το πάνω ράφι!
- Εμπειρία στην άμυνα των Αμπελακίων…
- Νέα πρόκληση για τον Κυριάκο...
- Στο πλευρό της ΑΕΛ Futsal η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- Νέο τεχνικό τιμ στην ακαδημία της Πελασγιώτιδας...
- Η LA ACADEMY δυναμώνει το προπονητικό της επιτελείο!
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
















>
















