«Δεν πας πουθενά, εδώ θα μείνεις…»

«Δεν πας πουθενά, εδώ θα μείνεις…»
«Δεν πάω πουθενά, πουθενά εδώ θα μείνω» τραγουδάει ο μεγάλος αοιδός Βασίλης Καρράς, στίχοι που ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση του Αστέρα Μελισσοχωρίου.
Με τη διαφορά πως διοικούντες, παίκτες και προπονητής το αφιερώνουν στον πρόεδρο τους, Γιώργο Αγγελούλη ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του από τον προεδρικό θώκο του συλλόγου αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγινε αποδεκτή από κανέναν.
Άλλωστε όλο αυτό το δημιούργημα φέρνει τη δική του υπογραφή, έχει παίξει χρόνια στην ομάδα, την αγαπάει και πονάει όσο κανείς άλλος και λογικό και επόμενο είναι άπαντες να είναι αρνητικοί στην αποχώρηση του.
Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει τελικά αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως άπαντες τραγουδάνε Καρρά για την πάρτη του και μόνο!!!
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















