Ποιότητα… στο κέντρο του Δρυμού

Ποιότητα… στο κέντρο του Δρυμού
Πριν καν ανοίξει και επίσημα η αυλαία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και οι ιθύνοντες του Δρυμού προχώρησαν σε μια ηχηρή μεταγραφή μιας και απέκτησαν τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό Αντώνη Παναγιώτου ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Π.Ο.Ε.
Παίκτης που αναμένεται να προσδώσει κι άλλη ποιότητα στον χώρο της μεσαίας γραμμής ενώ θα συνεργαστεί εκ νέου με τον έμπειρο τεχνικό Κώστα Καζάκη όπως τον παλιό καλό καιρό εκεί στον Δολιχιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
"Η Διοίκηση του Κεραυνού Δρυμού, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Παναγιώτου. Τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και δύναμη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Επίσης, ευχαριστεί την Διοίκηση του ΠΟ Ελασσόνας για την παραχώρηση με μορφή δανεισμού του ποδοσφαιριστή και εύχεται στην ομάδα της Ελασσόνας να πραγματοποιήσει όλους τους φετινούς της στόχους".
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















