Μοιρασιά στη Νίκαια…

Μοιρασιά στη Νίκαια…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Για μια ακόμη αγωνιστική ο Παναγροτικός Νίκαιας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα μιας και παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στον ψυχωμένο Ατρόμητο Βαμβακούς και γκρεμίστηκε… έτσι από την κορυφή της βαθμολογίας.

Σε μια αναμέτρηση όπου κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.
Παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε ιδανικά για τους «πράσινους» του Βαγγέλη Μπρισίμη με ένα γρήγορο γκολ αλλά τόσο στο α΄μέρος, όσο και στην επανάληψη δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες, με τον έμπειρο πορτιέρο Φώτη Γκατζανά να έχει έτοιμες απαντήσεις.

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεόπουλου παρουσίασε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο και ακόμα και όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Αζά στο 70΄, φύλαξε καλά τα νώτα του και προσπάθησε να κάνει τη ζημιά στην κόντρα.

Προβάδισμα με Παπακώστα…
Ο Παναγροτικός ευτύχησε να πάρει νωρίς την πρωτοπορία στο σκορ καθώς μόλις στο 7΄ο Ηλίας Παπακώστας αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Ανδρεόπουλος από τον Μακρή και έκανε το 1-0.
Μάλιστα οι Νικαιώτες θα μπορούσαν να σκοράρουν εκ νέου στη συνέχεια, ειδικά με στημένες μπάλες και σημαντικότερη στιγμή την κεφαλιά του Σώκου στο 14΄που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Ο Ατρόμητος που σιγά σιγά ισορρόπησε την κατάσταση και στο 34΄ο Χρήστος Αζάς με ένα εξαιρετικό σουτ έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1.

Ροντέο… στην επανάληψη
Δυνατά ξεκίνησαν στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αλλά οι Νικαιώτες ήταν αυτοί που φλέρταραν έντονα με ένα δεύτερο τέρμα με τους Ανδρεόπουλο (56΄), Χουσενάι (61΄) και Γκουντίκα (68΄η μπάλα βρήκε στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού).
Στο 70΄αποβλήθηκε ο Αζάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς ανέκοψε τον Φάσσα που έβγαινε στην αντεπίθεση.
Από το σημείο αυτό και έπειτα οι «πράσινοι» άσκησαν ακόμη μεγαλύτερη πίεση στα αντίπαλα καρέ και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν κυρίως με τους Χουσενάι (76΄, 83΄) και Αλατά (84΄η μεγαλύτερη στιγμή με τη μπάλα να αποκρούεται από το κάθετο δοκάρι).

Διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν γερά στα μετόπισθεν και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τους Θεοχάρη (81΄) και Βόπη (83΄).
Με αυτά και με αυτά το 1-1 δεν άλλαξε παρά μονάχα αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες μιας και αποβλήθηκε στο 86΄ο Αετόπουλος της Νίκαιας γιατί «πάτησε» τον Μπερσιάνη.

Η διαιτησία

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Άγης Μπουμαρσόπουλος που είχε βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Δημήτρη Σκυβαλίδα.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Μπρισίμης):

Κωνσταντίνου, Γεωργόπουλος, Αετόπουλος, Σώκος, Πανδρεμένος, Παπακώστας, Ανδρεόπουλος (60΄Σέτζας), Χουσενάι, Αλατάς, Γκουντίκας, Ανδρεόπουλος (60΄Φάσσας).
ΒΑΜΒΑΚΟΥ (Χ. Ανδρεόπουλος):

Γκατζανάς, Μπερσιάνης, Αζάς, Γκούνης, Βόπης, Χρόνης (73΄Θεοχάρης), Φλώρος, Τσιτσικλής, Αγγελόπουλος, Μουτκανάς, Μακρής.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















