Η Δήμητρα Αγιάς αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί…

Η Δήμητρα Αγιάς αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
PHOTO: KOSTAS VILLA
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον μαραθώνιο της Α1 ΕΠΣΛ, η πρωτοπόρος και συνάμα αήττητη Δήμητρα Αγιάς που έχει σημαντικό προβάδισμα της τάξεως των δέκα βαθμών από τους διώκτες της, έχει τον πρώτο λόγο στην κατάκτηση της πρώτης θέσης και ψάξτε για τον δεύτερο…
Οι «κιτρινόμαυροι» του Κώστα Κουτσούκη ξεκίνησαν φουριόζοι και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν παιχνίδι με παιχνίδι, αγωνιζόμενοι πλέον με τον «αέρα» του πρωτοπόρου και μόνο αν δείξουν τάσεις αυτοκτονίας θα χάσουν πρωτιά και άνοδο μαζί.

Μάχη για τα άλλα δύο εισιτήρια…
Και έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα θα γίνει πραγματική «σφαγή» για τα άλλα δύο μαγικά χαρτάκια που οδηγούν στην μεγάλη τοπική κατηγορία αλλά και για την κατάληψη της τέταρτης θέσης όπου υπό προϋποθέσεις βγάζει άνοδο.
Αυτή τη στιγμή στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Αναγέννηση Καλοχωρίου η οποία με «όπλο» την ομοιογένεια, συγκλονίζει με τις επιδόσεις της και άπαντες ευελπιστούν να αντέξει μέχρι το τέλος, με τον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Μπαλοδήμο να προσφέρει έργο.

Εντυπωσιακή εμφανίζεται η νεοφώτιστη Δάφνη Γλαύκης καθώς έχει προλάβει να πανηγυρίσει ήδη δύο συνεχόμενες ανόδους και στοχεύει να τριτώσει το καλό. Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τζιότζιου ποντάρουν πολλά στην εμπειρία και διαπρέπουν σε κάθε ματς, έχοντας κάθε λόγο να αισιοδοξούν για το μέλλον.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός εμφανίζεται και ο Κεραυνός Παραποτάμου μιας και με τον Κώστα Μπακατσή στον πάγκο τα τελευταία δύο χρόνια, έχει αλλάξει η ομάδα προς το καλύτερο. Πέρσι φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ για πρώτη φορά στη ιστορία του συλλόγου ενώ φέτος διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία, τυχαίο, δε νομίζω;

Δειλά δειλά η Δόξα Ομορφοχωρίου έχει κατορθώσει να διαγράψει μια άκρως ικανοποιητική πορεία έως τώρα, δικαιολογημένα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και μπορεί να τα καταφέρει ακόμα καλύτερα, με τον έμπειρο τεχνικό Κώστα Γούλα να δίνει την δική του μάχη σε καθημερινή βάση προκειμένου να παρουσιάσει κάτι καλό όπως έχει κάνει σε όποια ομάδα κι αν έχει δουλέψει.

Παρά τον βραχνά του -4 όπου ξεκίνησε τον φετινό μαραθώνιο, ο Ηρακλής Χάλκης ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια για την πορεία του, με εξαίρεση τα τελευταία δύο ματς.
Ο Ελασσονίτης τεχνικός Σπύρος Μούτσιος έχει δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, με την πιτσιρικάδα να «πετάει» αλλά και πλάνο μακροπρόθεσμο γιατί αρκετά τράβηξε αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Η ικανοποίηση είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη στους κόλπους του Βουκεφάλα, με τον νεαρό τεχνικό Βασίλη Κυριάκο να έχει βάλει το στίγμα του από τη στιγμή που αντικατέστησε τον Χρήστο Ντίστα στον πάγκο του λαρισινού συλλόγου. Οι «βυσσινί» καλπάζουν… από νίκη σε νίκη και έχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Δυστυχώς για τον νεοφώτιστο Άρη Κουλουρίου το εντυπωσιακό ξεκίνημα δεν ήταν ανάλογο και στη συνέχεια αφού έχει μείνει μακριά από τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο έδαφος. Έστω και έτσι οι «κυανοκίτρινοι» του Αχιλλέα Τσιβόπουλου δείχνουν πως την έχουν την κατηγορία και ανταποκρίνονται καλά.

Μετά τους Μάκη Αλεξούδη και Γιώργο Λιάπη, ο Γιώργος Τσιμόπουλος αποτελεί τον τρίτο εκλεκτό για τον πάγκο του Όλυμπου Λάρισας και δεν έχει καν ολοκληρωθεί ο α΄γύρος! Έστω και έτσι όμως η λαρισινή ομάδα τα πηγαίνει αρκετά καλά αν και θα μπορούσε να είχε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Στον Ροδιακό οι παίκτες του Βασίλη Αργυρακούλη παλεύουν σε κάθε ματς αλλά τους λείπει η ουσία με αποτέλεσμα να έχουν μείνει αρκετά πίσω. Βέβαια στόχος είναι μια αξιοπρεπής πορεία, με την προϋπόθεση να φανεί πιο ουσιαστικός στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για τον Πανιώνιο η χρονιά δεν εξελίσσεται και τόσο καλά μιας και οι τρεις συνεχόμενες ήττες, έχουν δημιουργήσει επιπλέον άγχος στους παίκτες του Θοδωρή Σκύφτα. Πάντως θεωρείται δεδομένο πως οι «κυανέρυθροι» θα αντιδράσουν και θα ανακάμψουν.

Τα πιτσιρίκια του Νίκου Θεοχαρόπουλου εκεί στην Αναγέννηση Φαρσάλων το παλεύουν και το παλεύουν γερά, θέλοντας να εξασφαλίσουν άνετα την παραμονή στην κατηγορία.
Θα γίνει «σφαγή»…
Στις τελευταίες τέσσερις θέσεις που οδηγούν στην παρακάτω κατηγορία, βρίσκεται ο Ελευθεριακός ο οποίος με την έλευση του Βαγγέλη Ρακιντζόγλου (διαδέχθηκε τον Γιάννη Κυρμιτζόγλου), δείχνει πως κάτι έχει αλλάξει προς το καλύτερο και ειδικά οι δύο «κολλητές» νίκες τους έχουν τονώσει την ψυχολογία.
Ο Κίσσαβος Συκουρίου του Γιώργου Χατζή που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από το καλοκαίρι, είναι κι αυτός μια από τις ομάδες που θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ στη συνέχεια για να αποφύγει το μοιραίο.
Τέλος τόσο οι Αμπελόκηποι του Γιάννη Κυρμιτζόγλου ο οποίος ανέλαβε χρέη προπονητή μετά την αποχώρηση των Σουρλατζή-Τούλιου όσο και οι Ατρόμητοι/Θύελλα του Θοδωρή Βουτυρίτσα, αν και διαθέτουν αρκετούς νέους παίκτες, θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια προκειμένου να γλιτώσουν τα χειρότερα καθώς απομένει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος.
Τελευταία
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στους Γόννους…
- Οι αρχηγοί έκαναν την αρχή στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Κι άλλες ανανεώσεις στην Αναγέννηση Ολύμπου…
- Τυρναβίτης και του χρόνου ο «Πάντα»…
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
















>
















