Ανανέωσε ο Βασιλείου στο Ναρθάκι…

Ανανέωσε ο Βασιλείου στο Ναρθάκι…
Με τον Γιάννη Βασιλείου στον πάγκο θα πορευτεί και τη νέα χρονιά το Ναρθάκι μιας και η διοίκηση έδωσε τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας.
Ο έμπειρος τεχνικός που πρόσφερε έργο τη χρονιά που πέρασε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε δράση, καθώς μεταμόρφωσε… αγωνιστικά τους «μπλε».
Η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιάννη Βασιλείου. Ευχόμαστε στον κ. Βασιλείου καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».
Συνεχίζεται ο σχεδιασμός…
Μάλιστα οι ιθύνοντες του συλλόγου κατάφεραν να διατηρήσουν τον βασικό κορμό σε μεγάλο βαθμό και πιο συγκεκριμένα με τα «μπλε» θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά οι:
Ζεϊμπέκης, Καψιώχας, Κατσικόπουλος, Μπουλούτσος, Λελεντζής, Δημακόπουλος, Αρσενόπουλος, Ρεντινόπουλος, Καραβαγγέλης, Ζαγγανάς Χ., Παπαθανασίου, Καπετάνος.
…νέες προσθήκες
Σε δύο νέες προσθήκες προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου μιας και απέκτησε τους Θεοδόση Τσιτσικλή (μεσοεπιθετικός) και Γιώργο Γκούνη (αμυντικός) από τη Βαμβακού.
Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















