Δυναμική αρχή για τη Γαλήνη…

Δυναμική αρχή για τη Γαλήνη…
Δυναμική αρχή στο μεταγραφικό παζάρι έκανε ο Απόλλωνας Γαλήνης μιας και απέκτησε δύο έμπειρους παίκτες από τη Βαλανίδα που θα τον βοηθήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.

Και πιο συγκεκριμένα με τα «μπλε» του Απόλλωνα θα αγωνίζονται οι Δημήτρης Πλατής και Γιώργος Βαρσάμης, παίκτες που αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις κυρίως μεσοεπιθετικά στο συγκρότημα του Κώστα Κουτσούκη.
Μάλιστα στα σκαριά υπάρχουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες…
Η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Απόλλωνα Γαλήνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Δημήτρη Πλατή και Γιώργου Βαρσάμη από τη Δόξα Βαλανίδας. Τους καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία».
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















