Η νίκη στο ντέρμπι άνοιξε την όρεξη στον Δωτιέα…

Η νίκη στο ντέρμπι άνοιξε την όρεξη στον Δωτιέα…
Η μεγάλη νίκη που σημείωσε ο Δωτιέας Αγιάς στην πρεμιέρα των πλέι οφ απέναντι στον Φαλανιακό, άνοιξε την όρεξη στους «κόκκινους», με τον Δήμαρχο Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα να παραθέτει δείπνο, στην πιτσαρία La Gantem.

Ο ίδιος που προλόγισε στην λιτή αυτή εκδήλωση, ευχήθηκε η ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στη Γ' Εθνική παίζοντας στο νέο υπό κατασκευή γήπεδο την επόμενη χρονιά το οποίο και θα είναι έτοιμο, καθώς επίσης και την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας ενώ τόνισε πως χαίρεται δε ιδιαίτερα για την πορεία του Δωτιέα ο οποίος πρεσβεύει τον Δήμο στη μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού.

Από την πλευρά του Δωτιέα, ο πρόεδρος της ομάδας, Κυριάκος Καφανέλης πρόσφερε στον δήμαρχο αθλητικό υλικό της ομάδας, τον ευχαρίστησε τόσο για το δείπνο όσο και για τη στήριξη του ιδίου και των υπηρεσιών του Δήμου για τις συνθήκες των γηπεδικών εγκαταστάσεων.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















