Ο Φουσίκας έκανε τη διαφορά…

Ο Φουσίκας έκανε τη διαφορά…
PHOTO: ALEXADROS ZAGAS
Ο Παναγιώτης Φουσίκας για μια ακόμη αγωνιστική αποδείχθηκε συνεπέστατος με τα αντίπαλα δίχτυα μιας και χάρη στα δύο δικά του τέρματα, η Αναγέννηση Καλοχωρίου επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας των Ατρόμητων.

Με τη νίκη αυτή το συγκρότημα του Γιάννη Μπαλοδήμου έφτασε στον πόντο τη διαφορά από την πρωτοπόρο Δήμητρα Αγιάς που ηττήθηκε και πάλι. Ο
Φουσίκας ήταν αυτός που μόλις στο 2΄έκανε το 0-1, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι λίγο αργότερα με τον Ζησάκη ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει εκ νέου. Όπως και η Αναγέννηση με τον Λίτσιο να σημαδεύει το δοκάρι. Τελικά λίγο πριν το φινάλε ο Φουσίκας λύτρωσε την Αναγέννηση γράφοντας το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γκαρέλη και Γκαραβέλη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Θ. Βουτυρίτσας): Κωνσταντίνου, Σαμψάρης, Μπέκος (70΄Διαμαντής), Κουτζιούμης, Γκαραγκούνης, Παπαοικονόμου, Βουτυρίτσας (75΄Χατζής), Ζησάκης, Γκουντάρας (80Χολέβας), Αμαρλαριώτης, Γωγάς.
ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Γ. Μπαλοδήμος): Μαρδάνης, Γκουτούρας (90΄Έξαρχος Β.), Σαμαράς, Λίτσιος, Έξαρχος Γ., Κοτρώνης, Σαϊτης, Έξαρχος Θ., Φουσίκας (87΄Λούγκος), Λίταινας Μ. (82΄Δεσπόπουλος), Παράφορος.
Τελευταία
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στους Γόννους…
- Οι αρχηγοί έκαναν την αρχή στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Κι άλλες ανανεώσεις στην Αναγέννηση Ολύμπου…
- Τυρναβίτης και του χρόνου ο «Πάντα»…
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
















>
















