Ad Here
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
04 Μάρτιος 2012

Ο Σερίφης έχει τον δικό του Νόμο…

Προβολές: 1571

alt

Ο Σερίφης έχει τον δικό του Νόμο…

PHOTO: KOSTAS VILLA

Το γκολ του ταλαντούχου Τριαντάφυλλου Σερίφη στο 42΄ήταν αρκετό για να χαρίσει μια ακόμη σημαντική εκτός έδρας επιτυχία στον Κεραυνό Παραποτάμου ο οποίος μετά τη Δήμητρα Αγιάς, «άλωσε» και το Καλοχώρι επικρατώντας της τοπικής Αναγέννησης με 1-0 και μείωσε κι άλλο τη διαφορά από τις προνομιούχες θέσεις.

 

alt

Ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας λόγω και της κρισιμότητας, με τη δύναμη να είναι το κύριο χαρακτηριστικό αφού στην κυριολεξία έπεφταν κορμιά.

alt

Χαρακτηριστικό είναι πως στη φάση του 77΄και σε μια διεκδίκηση της μπάλας, τραυματίσθηκαν στο κεφάλι οι Ζήκος, Στογιάννης και Λίτσιος με αποτέλεσμα να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

alt

alt

alt

alt

Και για τον λόγο αυτό άλλωστε ο διαιτητής της αναμέτρησης Χρήστος Μαστοροδήμος κράτησε 14΄ καθυστέρηση! Βοηθοί ήταν οι κ.κ. Νατσιούλας και Αρχοντής.

alt

ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Γ. Μπαλοδήμος): Μαρδάνης, Παράφορος, Έξαρχος Γ., Κοτρώνης, Έξαρχος Θ., Γκουτούρας, Φουσίκας, Λίταινας Αντ., Λίταινας Μ., Σαμαράς, Λίτσιος.

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ (Κ. Μπακατσής): Ζήκος, Γκουγκουλιάς, Σαρρής (101΄Πολιτόπουλος), Σακελλαρίου, Στογιάννης, Πάσχος, Βασίλιεφ, Μπρατάν, Ζιούστης, Φουσίκας (67΄Αβραμούλης, 87΄ Γούργος), Σερίφης.



Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt