Ad Here
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
26 Ιούνιος 2012

Με Μπακατσή στον πάγκο…

Προβολές: 1226

alt

Με Μπακατσή στον πάγκο…

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Κώστας Μπακατσής θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας του Κεραυνού Παραποτάμου στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο νεαρός τεχνικός που έχει βάλει το στίγμα του στην ομάδα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ κόντρα στην Ελασσόνα για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου πριν δύο χρόνια, θα επιδιώξει και φέτος να προσφέρει έργο.


Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Αβραμούλης

alt

Μάλιστα δρομολογήθηκαν σημαντικές εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου, με τη «σημαία» της ομάδας που ακούει στο όνομα Δημήτρης Αβραμούλης να διαδέχεται στον προεδρικό θώκο του Κεραυνού τον Νίκο Πετρωτό ο οποίος με τη σειρά του πρόσφερε την τελευταία τριετία.

Το νέο δ.σ. του Κεραυνού Παραποτάμου πήρε την παρακάτω μορφή:

Πρόεδρος: Δημήτρης Αβραμούλης

Α΄Αντιπρόεδρος: Χρήστος Γκαμπούρας

Ταμίας: Γιώργος Ζήκος

Γεν. Γραμματέας: Θανάσης Γκουγκουλιάς

Γεν. Αρχηγός: Κώστας Σερίφης

Υπεύθυνος γηπέδου: Χρήστος Μπάνος

Μέλος: Δημήτρης Δάλας

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt