Ad Here
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
06 Ιανουάριος 2013

Ασταμάτητος ο Καββαδίας…

Προβολές: 1033

alt

Ασταμάτητος ο Καββαδίας…

Με το γκολ που πέτυχε ο εξαιρετικά φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό Δημήτρης Καββαδίας στο 25΄η Γλαύκη πέρασε νικηφόρα με 1-0 από τη Ροδιά και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (εδώ ρεπορτάζ των υπόλοιπων αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).

Σε μια αναμέτρηση αμφίρροπη με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς όμως λόγους.

Πάντως οι γηπεδούχοι που έχουν βρει ρυθμό τώρα τελευταία, είχαν δύο δοκάρια με τους Τσιρόπουλο 19΄και Σιαμέτη 59΄.

Οι Γλαυκιώτες τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε στο 85΄ο Μπαρτζιάλης.

Η ομάδα του Ροδιακού συγχαίρει το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Γεωργίου, Γρηγοριάδη και Τσαπράζη και εύχεται δε σε ανάλογες διαιτησίες στο μέλλον.

ΡΟΔΙΑΚΟΣ (Ν. Αλεξούλης): Μώρας, Τοπ (78΄Τόρης), Μαντζαφλάρας, Γεροστέργιος, Φτεργιώτης (62΄ Σκούπρας), Μπαλκουράς, Τσίτσα, Πατρίκου, Τσιρόπουλος, Σιαμέτης (81΄Τσαμπάζ), Αλεξόπουλος.

ΓΛΑΥΚΗ (Κ. Ταξιάρχης): Κωνστάντος, Τσιώλης (77΄Χειμώνας), Μπαρτζιάλης, Καραγιάννης, Αποστόλου, Υφαντής, Τσιάντος, Βράκας (87΄Τσίλης), Τζιότζιος (46΄Βασιλάκης), Καββαδίας, Τσιαγκάλης.

 

 

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΡΑΝΙΑΣ 0

ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ 0

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στην Κρανιά ανάμεσα στον τοπικό Δευκαλίωνα και την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου.

Ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο όπου έλειψαν οι μεγάλες φάσεις.

ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ (Β. Στεφανής): Κιλιργιώτης, Χονδροδήμος, Γκέκας (75΄Σιδέρης), Γουργιώτης, Ζάχος, Καραχάλιος, Δάλλας (65΄Τζουρτζουκλής), Πατσούρας, Βλασίδης, Πουρνάρας (85΄Χαρταλάμης), Σεϊζης.

 

 

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 4

ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ 1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Λόλα που πέτυχε χατ τρικ ο Δαμασιακός ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του Βουκεφάλα επικρατώντας με 4-1 και έκανε αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία.

Μόλις στο 7΄ο Μουσιάρης έκανε το 1-0 και στο 15΄ο Λόλας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Το λαρισινό συγκρότημα που είχε δοκάρι με τον Πικούλη στο α΄μέρος, κατάφερε να μειώσει με το ξεκίνημα της επανάληψης με τον Χαρούλη.

Όμως στη συνέχεια ο Λόλας που είχε πολλά κέφια πέτυχε δύο ακόμη τέρματα (70΄, 80΄) και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Γκανάτζος, Ιωαννίδης (85΄ Οικονόμου), Μουσιάρης, Καρακάνος, Λέτσιος, Γεωργάκης (75΄Ματράκης), Μπακαϊμης (60΄Λούτσος), Δαλαμάγκας, Μπουκουβάλας, Λόλας, Γεωργαντζιάς.

ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ: Παπαζήσης, Σκαραφίγκας (75΄Γκαραβέλης Θ.), Νεράντζης Κ. (46΄Πατέντζος), Νεράντζης Γ., Μπλάνας, Τουρμούσογλου, Ζαχαρής, Τσαμπάς (70΄Ακριβόπουλος), Τσιακάρας, Χαρούλης, Πικούλης.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 4

ΝΙΚΗ ΝΙΚΗΣ 0

Εξαιρετική για μια ακόμη φορά η Αναγέννηση Φαρσάλων ξεπέρασε με σχετική άνεση την αντίσταση της Νίκης Νίκης επικρατώντας με 4-0 και παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Ο Ζαγγανάς ήταν αυτός που στο 22΄με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και πέντε λεπτά αργότερα ο Μακρής πέτυχε το 2-0.

Πέντε λεπτά πριν τελειώσει το α΄μέρος ο Μακρής και πάλι σκόραρε κάνοντας το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 68΄ο Λάμπρου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Ν. Θεοχαρόπουλος): Κατμέρος, Εσερμπέκογλου, Παλαμίδας, Μπόγκας, Πατσούρας (70΄ Τράντος), Ζαγγανάς (78΄Μπουλέρι), Χριστοδούλου, Λάμπρου, Θεοχάρης Απ., Μακρής (70΄Θεοχάρης Γ.), Ρούμπας.

ΝΙΚΗ ΝΙΚΗΣ (Η. Αρβανίτης): Μάνος, Πελεκάνος, Καψαλός, Ναϊμ (73΄Σαρακατσάνος), Δεσλής Βλαχόπουλος, Χίος, Σμυρλής, Βιλανάκης, Κυριαζής. Μωράβας (46΄Τέγος).

 

 

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ 3

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ 1

Επεισοδιακή νίκη με 3-1 πέτυχε ο Παραπόταμος μιας και επιβλήθηκε του αξιόμαχου Δολιχιακού και παραμένει ζωντανός στο κόλπο της ανόδου.

Το ματς σημαδεύτηκε από την δεκάλεπτη διακοπή στο 87΄όταν φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας χτύπησε τον τερματοφύλακα Γκάτα ο οποίος και κατευθύνθηκε να μαζέψει τη μπάλα σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο Φ.Α. (αποχώρησε από το παιχνίδι και στα τελευταία λεπτά αγωνίσθηκε ως τερματοφύλακας ο Θεοδωράκης Σ.). Μάλιστα οι άνθρωποι του Δολιχιακού υπέγραψαν με επιφύλαξη ενώ υποστήριξαν πως θα έπρεπε να διακοπεί οριστικά το ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το άσφαιρο α΄μέρος όπου οι του Δολιχιακού εμφανίστηκαν πιο ζωηροί στον αγωνιστικό χώρο έχοντας δοκάρι με τον Λιόλιο μόλις στο 2΄και ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Τζήκα στο 15΄το οποίο εξουδετέρωσε ο Ζήκος.

Και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 12΄με τον Ζιούστη ενώ κατάφεραν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό ξεκινώντας ιδανικά στην επανάληψη με τον έμπειρο Αβραμούλη να σκοράρει δις (46΄, 50΄).

Ο Δολιχιακός μπήκε ξανά στο παιχνίδι με το γκολ που πέτυχε ο Σουγλής Κ. στο 73΄αλλά μετά δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο με τις δύο διακοπές (προηγήθηκε και προσωρινή) και το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στα χασομέρια από τον Βασίλιεφ.

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ (Κ. Μπακατσής): Ζήκος, Δελητζάνης, Ζιούστης, Αβραμούλης, Γκόλιας (9΄λ.τ Πάσχος), Κουκουτσέλος, Μπρατάν (38΄Φωλίνας), Βασίλιεφ, Σαρρής, Αβραμούλης (78΄Ψυμούλης), Τατίας.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Κ. Καζάκης): Γκάτας, Κατσιαμήτας (72΄Σουγλής Ζ.), Τριανταφύλλι, Μαρογιάννης (64΄Ντούσκου),  Σουγλής Κ., Σουγλής Σ., Θεοδωράκης Σ.,, Τζήκας, Μπούσιας (54΄Τσάτσος), Καζάκης, Λιόλιος.

 

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt