Αλλαγή σκυτάλης στους Αγίους Αναργύρους…
Αλλαγή σκυτάλης στους Αγίους Αναργύρους…
Έτσι ξαφνικά που λέει και το λαϊκό άσμα του Αντώνη Ρέμου η διοίκηση του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τον Χρήστο Γραβάνη.
Ο έμπειρος τεχνικός που πρόσφερε έργο στον Ατρόμητο με αποκορύφωμα την περσινή άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τη διοίκηση, τους παίκτες αλλά και τους φιλάθλους για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και εύχεται δε ότι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Όσο για τον αντικαταστάτη αυτός είναι ο νεαρός τεχνικός Κυριάκος Κυζιρίδης ο οποίος και θα προσπαθήσει να δώσει το στίγμα του.
Μάλιστα μεταγραφικά ο Ατρόμητος προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη καθώς έκανε «δικό» του τον ικανότατο επιθετικό Σπύρο Βακαλά οποίος όπως όλα έδειχναν θα κατέληγε στον Ηρακλή Λάρισας.
Τελευταία
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στους Γόννους…
- Οι αρχηγοί έκαναν την αρχή στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Κι άλλες ανανεώσεις στην Αναγέννηση Ολύμπου…
- Τυρναβίτης και του χρόνου ο «Πάντα»…
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
















>

















