Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον φρενάρει!!!
Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον φρενάρει!!!
PHOTO: Γιώργος Κυδώνας
Αν και ο Δολιχιακός πήγε να κάνει την έκπληξη μιας και προηγήθηκε στο σκορ στο α΄ μέρος με τον Κατή, στο φινάλε αποχώρησε κι αυτός με σκυμμένο το κεφάλι με τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Αβέρωφ να ανατρέπει τα δεδομένα και να φτάνει σε μια ακόμη μεγάλη νίκη με 2-1, αυξάνοντας τη διαφορά στους 14 πόντους από τους διώκτες του.

Ματς που δεν έλειψε η ένταση κυρίως στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στην κερκίδα ανάμεσα σε φιλάθλους των δύο ομάδων με τα πνεύματα να ηρεμούν χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Βασίλης Γκουτσιούδης που είχε περάσει ως αλλαγή ισοφάρισε για τη λαρισινή ομάδα σε 1-1 και τη μεγάλη ανατροπή πέτυχε στο 75΄με τον Παναγιώτη Φουσίκα να διαμορφώνει το τελικό 2-1.


ΑΒΕΡΩΦ (Κ. Κολομητρούσης): Τζιουζέπε, Μούτσιος, Κασνακούδης (46΄Γκουτσιούδης), Ελευθέρογλου Γ., Περδίκης, Κλεισιάρης, Ευσταθιάδης, Φουσίκας, Τσιρβούλης, Ελευθέρογλου Τ. (75΄Λισγάρας), Ταρταμπούκας (18΄λ.τ. Μιχαήλ).
ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Κ. Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Κατσιαμήτας, Τριανταφύλλι, Αλβανός (55΄Λίκα), Σουγλής Κ., Σουγλής Σ., Θεοδωράκης Σ., Καζάκης, Λιόλιος (80΄Τσάτσος), Τζήκας, Κατής.
Τελευταία
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
- Σούπερ κίνηση για την Ακαδημία Ολύμπικ...
- Ο Θερμαϊκός ψωνίζει... από το πάνω ράφι!
- Εμπειρία στην άμυνα των Αμπελακίων…
- Νέα πρόκληση για τον Κυριάκο...
- Στο πλευρό της ΑΕΛ Futsal η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- Νέο τεχνικό τιμ στην ακαδημία της Πελασγιώτιδας...
- Η LA ACADEMY δυναμώνει το προπονητικό της επιτελείο!
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
















>

















