Ad Here
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
23 Φεβρουάριος 2013

Η Δόξα έχει ψυχή, η Δόξα δείχνει χαρακτήρα…

Προβολές: 1693

alt

Η Δόξα έχει ψυχή, η Δόξα δείχνει χαρακτήρα…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

PHOTO: Γιώργος Κυδώνας

Τελικά φαίνεται πως φέτος είναι η χρονιά της Δόξας Ομορφοχωρίου μιας και το επιβεβαιώνει σε κάθε της ματς, σε κάθε της παρουσία και ανάλογα έπραξε και στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με αντίπαλο τον νεανικό Τοξότη τον οποίο και υπέταξε και μάλιστα εκτός έδρας με 2-1.

alt

Μια σημαντική και συνάμα παλικαρίσια νίκη για τους παίκτες του Θοδωρή Σκύφτα, κάνοντας έτσι αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της ανόδου.

Όσο για το νεανικό συγκρότημα του Χρήστου Γκάτα σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, σε ένα παιχνίδι που η αλήθεια είναι πως δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας αλλά είχε δύναμη, πάθος και ένταση.


Ο Καπετάνιος είναι άχαστος από την άσπρη βούλα…

alt

Το α΄μέρος κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και χαρακτηριστικό είναι πως δεν δημιουργήθηκε η μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες, για να φτάσουμε στο 25΄η «γριά αλεπού» που ακούει στο όνομα Μητσιάκος κέρδισε έξυπνα το πέναλτι από τον Παγκαρλιώτα που διεκδίκησε τη μπάλα και ο κ. Μπουμαρσόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι, μια απόφαση την οποία και αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι.

Τελικά ο Άρης Καπετάνιος μάντεψε για μια ακόμη φορά σωστά και έκανε το 0-1, πανηγυρίζοντας α λα Κόστλι (τον παίκτη της Βέροιας που έβγαλε το παπούτσι και προσποιήθηκε πως μιλάει στο τηλέφωνο…) και έτσι τελείωσε το α΄μέρος.

alt

Με υπογραφή Φιλιππίδη…

Η επανάληψη ήταν σαφώς καλύτερη και στο 55΄ο Τοξότης έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά η κεφακλιά του Σαμαρά έφυγε μόλις άουτ.

Τελικά δύο λεπτά αργότερα ο Τοξότης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον ίδιο τρόπο αφού ο Αντώνης Μαύρος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Ποπέσκου από τον Φαρμάκα, απόφαση την οποία αμφισβήτησαν οι άνθρωποι του Ομορφοχωρίου υποστηρίζοντας πως η παράβαση έγινε εκτός περιοχής αλλά ο ρέφερι ήταν κοντά στη φάση και έδειξε την άσπρη βούλα.

Στο 66΄η Δόξα έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μωραϊτης με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά αυτό δεν πτόησε τους παίκτες της Δόξας που απείλησαν στο 71΄με τον Μητσιάκο ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.

Για να φτάσουμε στο 77΄όταν ο έμπειρος φορ Χρήστος Φιλιππίδης πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής καθώς απέφυγε με ωραίο τρόπο τον Παγκαρλιώτα και με ωραίο σουτ νίκη στον Παζιάνα χαρίζοντας τη νίκη στη Δόξα με 2-1.

alt

Η διαιτησία

Ο ρέφερι της αναμέτρησης Άγης Μπουμαρσόπουλος προσπάθησε να αποδώσει δικαιοσύνη και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Τώρα σχετικά με τις δύο περιπτώσεις πέναλτι ήταν κοντά και στις δύο φάσεις και έπραξε ανάλογα…

Χωρίς προβλήματα οι δύο βοηθοί κ.κ. Λάκης και Ζάχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χ. Γκάτας): Παζιάνας, Καραλής, Τσακνάκης, Γκουγκουλέτσος (79΄ Τσεμπερλίδης), Παππάς Ν., Τάκε, Σαμαράς (79΄Μπαλογιάννης), Βελλίδης, Ποπέσκου, Παγκαρλιώτας, Σούμας (53΄Μαύρος).

ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ (Θ. Σκύφτας): Ζεϊμπέκης, Μωραϊτης, Φαρμάκας, Καπετάνιος Γ., Βιλανάκης, Τζαλαμπύρας, Καραγιαννόπουλος (89΄Πότσης), Χριστοδούλου Κ., Μητσιάκος (86΄Τασόπουλος), Καπετάνιος Α., Φιλιππίδης (79΄Τζιάτζιος).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt