Υπόθεση ενός ημιχρόνου…
Υπόθεση ενός ημιχρόνου…
PHOTO: KOSTAS VILLA
Φουριόζος μπήκε ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Αβέρωφ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Φαρσάλων, πέτυχε τρία τέρματα και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη επικρατώντας τελικά με 3-2 και αύξησε έτσι τη διαφορά στους ένδεκα πόντους από τους διώκτες του επτά στροφές πριν το φινάλε.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι πως και τα δύο συγκροτήματα παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες.
Μόλις στο 3΄ο Κολομητρούσης έκανε το 1-0 και στο 22΄ο Μπάρδας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.


Τρία λεπτά πριν τελειώσει το α΄μέρος ο Ντούγκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στην επανάληψη και με τις αλλαγές που έκανε ο τεχνικός της Αναγέννησης σουλούπωσε… κάπως την εικόνα της ομάδας και μάλιστα κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα με τον Χριστοδούλου (50΄, 70΄) για το τελικό 3-2.

ΑΒΕΡΩΦ (Κ. Κολομητρούσης): Τζιουζέπε, Μιχαήλ, Κασνακούδης, Ελευθέρογλου Γ., Καφφές (90΄Παππάς), Κλεισιάρης, Ντούγκος (68΄ Ελευθέρογλου Τ.), Κολομητρούσης, Ευσταθιάδης, Περδίκης (56΄Γκουτσιούδης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Ν. Θεοχαρόπουλος): Κατμέρος, Τριανταφύλλου, Μπόγκας, Περιτογιάννης (46΄Τσαμπάς), Βότσης, Παλαμίδας, Τράντος, Χριστοδούλου, Εσερμπέκογλου (46΄ Μακρής), Πατσούρας, Ρούμπας.
Τελευταία
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
- Σούπερ κίνηση για την Ακαδημία Ολύμπικ...
- Ο Θερμαϊκός ψωνίζει... από το πάνω ράφι!
- Εμπειρία στην άμυνα των Αμπελακίων…
- Νέα πρόκληση για τον Κυριάκο...
- Στο πλευρό της ΑΕΛ Futsal η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- Νέο τεχνικό τιμ στην ακαδημία της Πελασγιώτιδας...
- Η LA ACADEMY δυναμώνει το προπονητικό της επιτελείο!
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
















>

















