Δαλακώνης και τέζα… στα χασομέρια!
Δαλακώνης και τέζα… στα χασομέρια!
Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο έμπειρος αμυντικός Χρήστος Δαλακώνης στο 92΄, ο Κεραυνός Παραποτάμου έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από τη Φαλάνη επικρατώντας του Φαλανιακού με 1-0 και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία (εδώ ρεπορτάζ των υπόλοιπων αγώνων της Α΄ΕΠΣΛ).
Ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με το κίνητρο του Κεραυνού να αποδεικνύεται πιο ισχυρό φτάνοντας έτσι στην επικράτηση.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Φ. Γιαννακός): Βαϊος, Παύλου, Φραγκούλας, Βαρσάμης, Κολοβός Κ., Πολύζος, Πανταζής, Μπλέντι, Σαχίνι (89΄Σακελλαρίου), Μανακούσιος, Κόκκινος.
ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ (Ζ. Ζιάγκας): Ζήκος, Ζυγοροδήμος (44΄λ.τ Ναϊμ), Αλντάουσα, Καραούλης, Δαλακώνης, Πάσχος, Παππάς, Σαϊτης (86΄Σερίφης Β.), Βασίλιεφ (73΄Κουκουτσέλος), Σερίφης Τρ., Καπετάνιος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 3
ΚΑΛΟΧΩΡΙ 1
Επέστρεψε στις νίκες ο Αχιλλέας Φαρσάλων καθώς στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι υπέταξε την αξιόμαχη Αναγέννηση Καλοχωρίου με 3-1 και διατηρήθηκε ψηλά στη βαθμολογία.
Αναμέτρηση η οποία και παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον από το ξεκίνημα με τους Φαρσαλινούς να ανοίγουν το σκορ στο 15΄με τον Γκατζόγια μετά από σέντρα του Λυμπέρη αλλά στο 38΄ο Σαμπάνης έφερε το ματς στα ίσια.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ο Μαργαριτόπουλος αξιοποίησε την πάσα του Γκατζόγια και έκανε το 2-1 και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Θεοχάρης στο 59΄ μετά από ωραία προσπάθεια του Λυμπέρη.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. (Μ. Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσοκέρας, Πατσούρας (80΄Δημακόπουλος), Μακρής Τσιανάκας, Μαργαριτόπουλος, Παπαγεωργίου, Λυμπέρης, Αντωνιάδης, Γκατζόγιας, Παλαμίδας (60΄Τσούλης), Θεοχάρης.
ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Β. Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β., Καπετάνι, Καραϊσκος, Έξαρχος Θ., Χατζηγιάννης (73΄Μούμος), Σπυρόπουλος, Σαμπάνης, Μάρκου Κ., Λιούσκας.
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 2
ΣΜΟΛΙΚΑΣ 2
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τα είχε όλα Αετός Μακρυχωρίου και Σμόλικας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.
Οι Φαλανιώτες ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 18΄με την κεφαλιά του Μπαρούτα αλλά στο 52΄ο Φουσίκας με σουτ έφερε το ματς στα ίσια.
Τρία λεπτά αργότερα ο Νικούλης αξιοποίησε το πέναλτι που κατελόγισε ο κ. Μπουμαρσόπουλος σε χέρι του Νεστορίδη και έκανε το 2-1 πετυχαίνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Μάλιστα στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα.
Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 82΄ο Κόκρας με σουτ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αετού.
Στην εκπνοή του αγώνα ο Νικούλης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας θύελλα διαμαρτυριών από πλευρά Μακρυχωρίου αυτή τη φορά.
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Σ. Φουσίκας): Πουτσιάκας, Νασιάκος, Τίκος, Χρόνης, Κανάκης, Κεχαγιά (88΄Γραβάνης), Φουσίκας (78΄Τζήκας), Γκαραλιάκος, Τέας, Νικούλης, Χριστιανίδης.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Ν. Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Δολιάνης, Ρούμπος, Θάνος, Νεστορίδης, Κόκρας, Κολοβός, Πατσής (78΄Τανάγιας Γ.), Μπαρούτας, Δάσσιος, Τσιρόπουλος.
*Η ομάδα του Σμόλικα ευχαριστεί την «Φάρμα Απρίλη» για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα τζούνιορ του συλλόγου.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0
Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στο Αργυροπούλι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Ηρακλή Λάρισας.
Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν με πιο κραυγαλέα το δοκάρι του Μεσημέρη στο 30΄. Από τη μεριά τους οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά στην κόντρα αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Χατζή.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Κ. Τσιάγκος): Χατζής Κ., Τσούτσας Β., Μπαχτσιβάνος Στ./Χρ., Μεσημέρης, Νιτντόκας, Σουλιώτης, Τσούτσας Αλ., Τσιάγκος, Σκούπρας, Γκατζούλης, Μπούρας (80΄Κερκένης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Παραφέστας): Μαγαζιώτης, Ντελόπουλος, Βάσσος (50΄Θεοδώρου), Ζιούστης, Κοτούμπας, Τσέλιγκας, Παραφέστας, Φιλίππου, Χατζής, Λουκανίκας, Μπάρδας.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 1
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ 0
Το γκολ του Χρήστου Παναγιωτίδη στο 62΄ήταν αρκετό για να χαρίσει μια ακόμη νίκη στην πρωταθλήτρια Γιάννουλης κόντρα στην αξιόμαχη ΑΕΔ Νίκαιας με 1-0.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα πέρα από το δοκάρι του Φατούρα στο 38΄, το ντεμπούτο του 14χρονου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Θανάση Παπαγεωργίου ο οποίος και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Από τη μεριά της η Νίκαια που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, φωνάζει για το γκολ του Παναγιωτίδη υποστηρίζοντας πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας -Β. Μπακογιάννης): Γκικούδης, Φατούρας, Μπαρούτας (70΄Παπαγεωργίου), Τέγος, Γκαλγκανόπουλος, Εμμανουήλ, Πότσης, Σουφχάρας, Τζιόλας, Σπανός (55΄Πάσος), Παναγιωτίδης (65΄Δαούλας).
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ (Μ. Ζιάκας): Τζουβάρας, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Καραμπούζης, Στατήρης Μπακαρτζής (80΄Τίκας), Μπούκας, Χρηστίδης, Χριστοδούλου, Γκατζούλης Δ., Γκατζούλης Λ. (46΄Σιαμαντούρας).
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ 5
ΑΒΕΡΩΦ 1
Εντυπωσιακή η Δόξα Βλαχογιαννίου συνέτριψε τον ΠΑΟ Αβέρωφ με το ευρύ 5-1 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Ματς αδιάφορο βαθμολογικά με τους Βλαχογιαννίτες να ανοίγουν το σκορ στο 20΄με κεφαλιά του Ιωαννίδη μετά από χτύπημα φάουλ του Κοντοθανάση.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λιόλιος έκανε το 2-0, για να μειώσει στο 28΄ο Λισγάρας με κεφαλιά σε 2-1.
Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ξεφτέρης ο οποίος με δύο προσωπικά γκολ στο 39΄και στο 42΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 80΄ο Τασιούλης.
Η λαρισινή ομάδα είχε χαμένο πέναλτι στο 63΄με τον Βαϊτση στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Βακουφτσής, Βάλλας, Κόκκας (70΄λ.τ Σγουραλής), Αθανασούλης, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν. (46΄Σεϊζης), Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Ξεφτέρης, Μήσιος Δ., Γκουρομπίνος (46΄Τασιούλης).
ΑΒΕΡΩΦ (Γ. Αλεξούλης): Μπουρονίκος, Μητρακούλης, Λισγάρας (50΄Κίτσος), Μιχαήλ, Περδίκης, Καφφές Ζ., Βαϊτσης, Ταρταμπούκας, Καψάλης, Ελευθέρογλου Γ. (70΄Τσαντζάλης), Νινόπουλος (57΄Καφφές Στ.).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ 6
ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΟΣ 0
Καταιγστικός ο Ηρακλής Χάλκης συνέτριψε τον Μύτικα Κλαυβίων με το ευρύ 6-0 και διατηρήθηκε σταθιερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Ματς που δεν αντέχει σε κριτική με τους «κυανόλευκους» να φτάνουν εύκολα στην επικράτηση.
Από δύο γκολ πέτυχαν οι Βογιατζής Χ. και Τζατζάκης ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Ρέψης και Παπαδημητρίου.
Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Χάλκης ο 17χρονος πορτιέρο Δημήτρης Ανδρέου ο οποίος με τη σειρά του άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Ν. Ανδρέου): Φαρμάκας (75΄Ανδρέου Δ.), Γουργιώτης, Πρίφτης, Τσίρκας (65΄Θυμάκης Σ.), Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Κουσιώρας Κ. (60΄Τζατζάκης), Μάνης, Βογιατζής Χ., Παπαδημητρίου, Ρέψης.
ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΟΣ (Γ. Δοδοντσάκης): Λυκάι, Νταμπώσης, Σιαμάτρας, Καντολάρι, Παπαδήμος, Κουτσογιάννης, Πουρουτίδης, Καραγιάννης, Μητούλας, Μάρκου, Μπαργιάννης.
Π.Ο.Ε 3
ΜΕΛΙΒΟΙΑ 3
Π.Ο.Ε και Μελιβοία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ και δυνατές συγκινήσεις.
Οι Ελασσονίτες ήταν αυτοί που φλέρταραν έντονα με τη νίκη καθώς προηγήθηκαν με 3-0 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Φάμπιο (15΄), Γιούρι (50΄) και Καραμάνος (60΄).
Όμως οι του Φιλοκτήτη αντέδρασαν και κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα στο φινάλε με δράστες τους Λαϊο (72΄), Γκουντάρα (83΄) και Δαλαμπύρα (90΄ είχε και δοκάρι).
Π.Ο.Ε (Ν. Οικονόμου): Κλεισιάρης, Γκανάτσιος, Σκάντζος (90΄Πρέγκα), Γιούρι, Μπούσιας, Κουτσογιάννης, Βαρνάς Ν. (85΄Ζυγογιώργος), Φάμπιο, Σισμανίδης, Καραμάνος (75΄Αβέλλας), Ντούφας.
ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Δ. Τσέτσιλας): Πενίκης Βαγγ., Πλατσάς, Παπαηλίας, Πενίκης Β. (40΄λ.τ Σελήνης), Κατσάνος, Καραμπάλιος (55΄Γκουντάρας), Κορδαλής, Ντούμος, Σενκάι (75΄Πασιάς), Δαλαμπύρας, Λαϊος.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>

















