Έ«χ»ασε μοναδική ευκαιρία η Γιάννουλη…

Έ«χ»ασε μοναδική ευκαιρία η Γιάννουλη…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Δυστυχώς η Δήμητρα Γιάννουλης δεν κατάφερε στην πρεμιέρα των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική να ξεπεράσει το εμπόδιο του Α.Ο Σελλάνων καθώς παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία, σε ένα παιχνίδι όπου οι «πράσινοι» τα έχουν με τη διαιτησία του κ. Σημαιάκη.
Και πιο συγκεκριμένα φωνάζουν για τη φάση του 53΄ (φωτό) όταν ο Φατούρας βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης αντί να δείξει την άσπρη βούλα, έδειξε την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Δήμητρας για «θέατρο» όπου ήταν και η δεύτερη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι παίκτες των Γιάννη Μπουρνάκα-Βασίλη Μπακογιάννη είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και θα μπορούσαν να καθαρίσουν… το ματς από το α΄κιόλας μέρος όπου και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Τζιόλα (5΄, 14΄, 33΄), Πότση (29΄) και Φατούρα (45΄).
Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι που δε φάνηκαν σχεδόν καθόλου στο α΄μέρος και μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν μετά την αποβολή του Φατούρα, αναθάρρησαν και έφτασαν πολύ κοντά σε ένα γκολ στο διάστημα (58΄-68΄) με τους Αναγνωστόπουλο και Παπαευαγγέλου με σημαντικότερη το δοκάρι του πρώτου στο 58΄.

Στη συνέχεια οι Γιαννουλίτες πίεσαν, πήραν τα ρίσκα με την είσοδο των Μακανίκα, Πατσιωτού και Πάσου και αν και πίεσαν κυρίως με τους Πατσιωτό, Πάσο και Κοταρέλα δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα τέρμα μένοντας στο στείρο αυτό 0-0.
Αξίζει να σημειωθεί η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου όπου και γέμισε ασφυκτικά την κερκίδα (βρέθηκαν και φίλαθλοι τοι Α.Ο Σελλάνων).

Η διαιτησία

Δεν απέφυγε τα λάθη ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Σημαιάκης ο οποίος και ελέγχεται για τη φάση του 53΄.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο βοηθοί κ.κ. Κελάζογλου και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας -Β. Μπακογιάννης):

Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Μπαρούτας, Σουφχάρας (66΄Πατσιωτός), Πότσης, Εμμανουήλ, Τζιόλας, Μανάκας, Παναγιωτίδης (46΄Μακανίκας), Κοταρέλας, Σπανός (80΄Πάσος).
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Κ. Γκαβογιάννης):

Καμινιώτης, Μπαλτάς, Μπούσδρας, Κλιάφας, Τζήλος, Κουμπρίγια, Παπαευαγγέλου (90΄Νταλούμης), Τσιακάρας (80΄Κωστάμης), Αναγνωστόπουλος, Τσίλιας (78΄Σακκάς), Μιχαλός.
Τα αποτελέσματα (1η αγωνιστική)
Δήμητρα Γιάννουλης-ΑΟ Σελλάνων 0-0
Νέα Αγχίαλος-Περίσταση 3-1
Η βαθμολογία (1η αγωνιστική):
1. Νέας Αγχίαλος 3-1 3
2. Δήμητρα Γιάννουλης 0-0 1
3. ΑΟ Σελλάνων 0-0 1
4. Περίσταση 1-3 0
Επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 14 Μαϊου, 17.00):
Περίσταση-Δήμητρα Γιάννουλης
ΑΟ Σελλάνων-Νέα Αγχίαλος
«Μας αδικεί το αποτέλεσμα…»
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Γιάννουλης, Γιάννης Μπουρνάκας δήλωσε:

«Το είχαμε πει και πριν το ματς πως θέλαμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι όπου και θα μπορούσαμε να βάλουμε τις βάσεις για τη νίκη αλλά δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις όποιες ευκαιρίες σε γκολ. Δυστυχώς όμως με την άδικη για εμάς αποβολή του Φατούρα, άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα καθώς χάσαμε τον έλεγχο για αρκετό διάστημα μέχρι να συνέλθουμε. Θεωρώ πως μας αδικεί το αποτέλεσμα μιας και θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε ένα τέρμα, δεν μας πτοεί η ισοπαλία αυτή, είμαστε καλή ομάδα και θα το δείξουμε στη συνέχεια...».
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















