Ο «Μακ» μετακόμισε στη Γλαύκη…

Ο «Μακ» μετακόμισε στη Γλαύκη…
Η πρώτη μεταγραφική κίνηση της Δάφνης Γλαύκης είναι γεγονός μιας και οι «πράσινοι» κατάφεραν να αποκτήσουν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Κώστα Αγγελακόπουλο γνωστός με το προσωνύμιο «Μακ» ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με επιτυχία στη Μελία.
Μάλιστα τη χρονιά που πέρασε αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ στην κατηγορία με 13 τέρματα και γενικά εντυπωσίασε με την αγωνιστική του παρουσία και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στους νεοφώτιστους στην Α΄ΕΠΣΛ.
Ο τεχνικός της Γλαύκης Δημήτρης Δανιλούλης που δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή και συνεχίζει τις επαφές με μεταγραφικούς στόχους αφού θέλει να κάνει λίγες αλλά σημαντικές προσθήκες προκειμένου να παρουσιάσει και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















