Χορεύει η Δόξα Βλαχογιαννίου…

Χορεύει η Δόξα Βλαχογιαννίου…
Ένα βράδυ γεμάτο κέφι υπόσχεται η Δόξα Βλαχογιαννίου με το Δ.Σ. της ομάδας να διοργανώνει την καλοκαιρινή χοροεσπερίδα το Παρασκευή 8 Αυγούστου στις 8 το βράδυ, στην πλατεία του Βλαχογιαννίου.
Γλέντι, χορός και ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον ένα και μοναδικό Μάκη Χριστοδουλόπουλο και την εκρηκτική Χαρά Βέρα, με όλο το επιτελείο τους, ενώ στο κλαρίνο θα τους συνοδεύει ο δεξιοτέχνης Παναγιώτης Πλακιάς.
Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ ενώ η διοίκηση της Δόξας έχει φροντίσει έτσι ώστε οι τιμές στα ποτά και στα φαγητά να είναι προσιτές για όλους δεδομένου και της οικονομικής κρίσης που υπάρχει την περίοδο αυτή .
Για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους (Θοδωρή Σαπουνά 6944461799 και Νίκο Φακίτσα 6970836816).
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















