Ad Here
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
14 Σεπτέμβριος 2014

Ο Δούκας έσωσε την παρτίδα στο 90΄…

Προβολές: 1994

alt

Ο Δούκας έσωσε την παρτίδα στο 90΄…

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι Παραπόταμος και Δαμασιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 3-3, με τον Δούκα να σκοράρει στο 90΄και να σώζει έτσι την παρτίδα για τους «κυανόλευκους».

Μόλις στο 8΄ο Λόλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και στο 20΄ο Καπετάνιος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κολοβός.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Καρανίκας με κεφαλιά πέτυχε την ολική ανατροπή κάνοντας το 2-1 και πέντε λεπτά αργότερα ο Καπετάνιος και πάλι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Όμως οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και στο 75΄ο Νάκας μείωσε σε 3-2 και στο φινάλε ο Δούκας διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ (Ζ. Ζιάγκας): Τζιουζέπε, Ζυγοροδήμος, Κολοβός, Δαλακώνης, Γκουγκουλιάς (62΄Ναϊμ), Παππάς, Τάκε, Σαϊτης (79΄Μπέτσιος), Κουκουτσέλος (38΄ λ.τ Καρανίκας), Καπετάνιος, Κίτσιος.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Χ. Λόλας): Μαστοροδήμος, Αυλογιάρης, Τσακνάκης (70΄Ντογκούλης), Δούκας, Μπακαϊμης, Καρακάνος, Τσιάλτας, Μουσιάρης (60΄Νάκας Π.), Μπουκουβάλας, Λόλας, Μπουνές (90΄ Καλέσης Αχ.).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt