Το Αβέρωφ ήθελε αλλά δεν μπορούσε…

Το Αβέρωφ ήθελε αλλά δεν μπορούσε…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
ΠΑΟ Αβέρωφ και Φιλοκτήτης Μελιβοίας έμειναν στο στείρο 0-0, σε μια αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον εκεί όπου η λαρισινή ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά και τις ευκαιρίες για να σκοράρει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Κάτι που σημαίνει πως η αγωνία παρατείνεται και για τους δύο όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία, με το νεανικό συγκρότημα της Μελιβοίας να φυλάει κατά τα νώτα του προσθέτοντας έναν σημαντικό πόντο στο ενεργητικό του.
Η μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 81΄με την κεφαλιά του Κλεισιάρη να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι ενώ Χατζής, Ντούγκος, Ελευθέρογλου και Ταρταμπούκας είχαν ορισμένες καλές στιγμές.

Στον αντίποδα η ομάδα του Φιλοκτήτη προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τον Γκόλαντα.
Η διαιτησία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Τσιτσανούδη που είχε βοηθούς την κα Γκανάτσιου και τον κ. Γρηγοριάδη.
ΑΒΕΡΩΦ (Β. Μπακογιάννης):

Παζιάνας, Μιχαήλ, Καφφές, Ελευθέρογλου Γ., Γουργιώτης, Ντούγκος, Χατζής, Τσιρβούλης, Ταρταμπούκας, Τσινούδης.
ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Α. Έξαρχος):

Μπαταβάνης, Καρβούνης, Κατσιάνος, Σουφχάρας, Λουκανίκας, Πασιάς Π., Παπαηλίας, Γκόλαντας (90′ Γκιουρσάνης), Γεωργούλας (84′ Πασιάς Δ.), Γκουντάρας (66′ Ντούμος).
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















