Με τη μαγκιά του ο Δαμασιακός!!!

Με τη μαγκιά του ο Δαμασιακός!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Αποφασιστικής σημασίας νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πέτυχε ο Δαμασιακός καθώς άλωσε… το «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και τα δύο συγκροτήματα έχουν τους ίδιους στόχους αλλά οι παίκτες του Σάκη Γκαδρή (η έλευση του έχει δώσει άλλον αέρα στους «κυανόλευκους»), έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο τους βαθμούς της νίκης παίζοντας ψυχωμένα και με τεράστια αποφασιστικότητα.
Αντίθετα με το συγκρότημα του Βασίλη Μπακογιάννη που έκανε ένα από τα χειρότερα του φετινά παιχνίδια αφού τίποτα δεν λειτούργησε σωστά, με αποκορύφωμα την αδικαιολόγητη για την κλάση και αξία του Ταρταμπούκα στο 94΄να κλωτσήσει από πίσω τον Γανό, δείγμα του εκνευρισμού!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 69΄όταν ο Λόλας εκτέλεσε φάουλ, δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ του Αβέρωφ και η μπάλα έφτασε στον Κώστα Μπουκουβάλα ο οποίος με σουτ έκανε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι Δαμασιώτες δημιούργησαν κι άλλες προϋποθέσεις για να σκοράρουν κυρίως με τους Μούργκα (5΄), Λόλα (57΄) και Γανό (71`) ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ του Βαϊτση στο 65΄το οποίο έφυγε άουτ.
Η διαιτησία

Πολύ καλή η διαιτησία του Μάκη Γεωργίου που είχε άξιους συμπαραστάτες τους κ.κ. Μάνο και Γκαραβέλη.
ΑΒΕΡΩΦ (Β. Μπακογιάννης):

Παζιάνας, Ντούγκος (71΄Σουλούκος), Μηνάς, Κλεισιάρης, Βαϊτσης (82΄Σουλούκος), Γουργιώτης, Κολοβός, Τσιαντούλης, Τσιρβούλης, Ελευθέρογλου Γ., Ταρταμπούκας.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Σ. Γκαδρής):

Μαστοροδήμος, Μούργκας, Μουσιός, Μπακαϊμης, Λέτσιος Κ., Γανός,, Σεϊζης (93΄Λέτσιος Στ.), Τσιάλτας, Μπουκουβάλας, Λόλας (87΄Τσιτουρτζής), Γωγάκος (92΄ Δούκας).
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















