Ο «Κάκα» επέστρεψε στο «σπίτι» του!!!

Ο «Κάκα» επέστρεψε στο «σπίτι» του!!!
Μετά από δέκα κοντά χρόνια περιπλάνησης σε Αμπελώνα και Τύρναβο, ο εξαιρετικός στράικερ Γιώργος Κακαβίτσης πήρε τον δρόμο της επιστροφής και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Σμόλικα.
Αν μη τι άλλο μια εξαιρετική προσθήκη για τους «πράσινους» του Νίκου Κακανούλια που τους δυναμώνει ακόμα πιο πολύ στη γραμμή κρούσης και αναμένεται να τους κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικούς στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
Μάλιστα ο ίδιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους (προπονητές, διοικήσεις, συμπαίκτες, φίλαθλο κόσμο) όσους συνεργάστηκε στον Αμπελωνιακό όλα αυτά τα χρόνια και εύχεται δε τα καλύτερα στο μέλλον.
Τέλος και η διοίκηση του Σμόλικα ευχαριστεί τη διοίκηση του Αμπελωνιακού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Ψύρρα για τη σημαντική τους συμβολή στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κακαβίτση.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















