Διαμαρτυρία του Αετού Αμυγδαλέας για τον κ. Κορέστη…

Διαμαρτυρία του Αετού Αμυγδαλέας για τον κ. Κορέστη…
Ο Αετός Αμυγδαλέας 1970 διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του κυρίου Κορέστη για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καλοχωρίου (1-1) υποστηρίζοντας πως υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.
Πιο συγκεκριμένα:
«Στο 15΄ λεπτό του πρώτου ημιχρόνου αγνόησε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Αετού Αμυγδαλέας σε καθαρά αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον ποδοσφαιριστή μας Τσιτουρτζή Νίκο εντός της αντίπαλης περιοχής με συνεχείς λάθος σφυρίγματα κατά της ομάδας μας εκνευρίζοντας τους ποδοσφαιριστές μας, με αποκορύφωμα την άδικη αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Πρίφτη Φάνη τον οποίο απέβαλε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας χωρίς προφανές λόγο μετά από υπόδειξη φιλάθλων και αντίπαλου προπονητή (με τη δικαιολογία ότι δήθεν εξύβρισε φιλάθλους), χωρίς καν να είναι ο ίδιος παρών στο περιστατικό.
Κατόπιν αυτού αιτούμαστε την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω «διαιτητή» και επιθυμούμε να μην ξαναοριστεί σε παιχνίδια της ομάδας μας».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΑΟ ΑΕΤΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ 1970
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΤΗΣ
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















