Παλάσκας, ο ορισμός του “killer”!!!

Παλάσκας, ο ορισμός του “killer”!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Ο Θανάσης Παλάσκας είναι γεννημένος“killer” τελεία και παύλα και το απέδειξε και στην σημερινή αναμέτρηση καθώς πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 87΄με ασύλληπτη κεφαλιά και χάρισε μια αγχωτική και συνάμα σπουδαία στον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 κόντρα στον ψυχωμένο Π.Ο.Ε.

Ματς για γερά νεύρα ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς όμως στόχους, όμως το συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα τα χρειάσθηκε… για να φτάσει στην επικράτηση, παίζοντας μάλιστα και με παίκτη λιγότερο από το 40΄λόγω της αποβολής του Κολιού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Αυτό που κάνει τη διαφορά στους Απολλωνιστές από τις υπόλοιπες ομάδες είναι πως έχει παίκτες με εμπειρία και τεράστια προσωπικότητα που με μια ενέργεια, μπορούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά ακόμα και όταν η ομάδα δεν αποδίδει καλά.

Αντίθετα το νεανικό συγκρότημα του Γιώργου Καλτέκη μπορεί να έπεσε… άδοξα στο φινάλε αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις με την εξαιρετική του αγωνιστική παρουσία και σίγουρα το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά που απαρτίζουν τον ιστορικό Π.Ο.Ε.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η δύναμη ήταν αυτή που κυριάρχησε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο όπως ήταν αυτός της Φιλιππούπολης, με τους γηπεδούχους να έχουν την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Μιγδάνη με επιθετική αιχμή τον δραστήριο Μπόντε.
Από τη μεριά τους οι Ελασσονίτες φύλαγαν καλά τα νώτα τους και αρκέστηκαν στις γρήγορες αντεπιθέσεις
Μάλιστα τα νεύρα ήταν τεντωμένα τόσο εντός των γραμμών, όσο και στην κερκίδα όπου σημειώθηκε ένταση στο φινάλε του αγώνα με την εστία της φωτιάς… να σβήνει γρήγορα.

Παλάσκας ο χρυσοκέφαλος!!!
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 87΄ο Θανάσης Παλάσκας με άπιαστη κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Γιαννακόπουλου ενώ Μπόντε (19΄, 73΄, 79΄) και Σκάκος (53΄) απείλησαν για τους γηπεδούχους ενώ η μεγαλύτερη στιγμή από πλευράς Π.Ο.Ε σημειώνεται στο 41΄με τον Μπρέλλα να απομακρύνει δύσκολα το χτύπημα φάουλ του Ματούλα.
Στο 64΄αποβλήθηκε και ο Περτζιόνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η διαιτησία

Ο άρχοντας της αναμέτρησης Λάμπρος Βλιώρας προσπάθησε να αποδώσει δικαιοσύνη και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό αν και θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο αυστηρός στο πειθαρχικό κομμάτι, σε ένα ματς όπου έπεφταν κορμιά!
Χωρίς προβλήματα οι δύο βοηθοί κ.κ. Καρακώστας και Κοτούμπας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (M. Ζιώγας):

Μπρέλλας, Αντωνόπουλος (81΄Νάτσης), Κολιός, Φλώρος (47΄λ.τ Σκάκος), Γιαννακόπουλος, Κουρδής, Κούρο, Παλάσκας, Μπόντε, Κουβελάς (77΄Χαρούλης).
Π.Ο.Ε (Γ. Καλτέκης):

Μιγδάνης, Κυρίτσης Γ., Γκαραβέλης, Γεωργούλας, Μπούσιας, Περτζιόνι, Συνάπαλος, Κυρίτσης Θ., Ματούλας, Καραμάνος (82΄ Σισμανίδης), Τσένος (69΄Καλτέκης).
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















