Βασίλεψε… ο Αμπελωνιακός

Βασίλεψε… ο Αμπελωνιακός
Ο Αμπελωνιακός έκοψε την πίτα για το 2016 σε μια λιτή τελετή που έλαβε χώρα στο καφέ «Στην υγειά μας» στον Αμπελώνα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Θάνος Κουτσούκης, αφού έκανε λόγο αρχικά για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος για ουσιαστική ανανέωση και στροφή στον υγιή αθλητισμό τόνισε την απόλυτη ικανοποίηση της διοίκησης για τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία ως προς το σκοπό αυτό και ευχήθηκε υγεία σε όλους και επιτυχίες τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
«Ο Αμπελωνιακός θέλει να ξανακάνει περήφανους όλους τους συμπολίτες μας όχι για τις παροδικές επιτυχίες αυτή τη φορά αλλά για μια μόνιμη και ουσιαστική προσφορά στην τοπική κοινωνία σε όλα τα επίπεδα.
Η διοίκηση σε συνεργασία με φίλους του συλλόγου κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να πετύχει ουσιαστική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του γηπέδου που θα αφορά ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων (γυμναστήριο, γραφεία και αποδυτήρια) και κατασκευή νέου βοηθητικού γηπέδου.
Στόχος μας είναι να μπορεί να δουλεύει απερίσπαστος ο κάθε αθλητής με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και μ' ένα πλήρες προπονητικό δυναμικό» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
Στο τέλος η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε τις ευχαριστίες της στους υπεύθυνους του καφέ Θανάση Ψύρρα και Βαγγέλη Κουσιέρα για τη φιλοξενία καθώς και στο αρτοποιείο Γκαμπέτα Αστέριου για την υπέροχη τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση πίτα που πρόσφερε στην ομάδα.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















