Με το μυαλό στην πρεμιέρα ο Απόλλωνας…

Με το μυαλό στην πρεμιέρα ο Απόλλωνας…
Σε ρυθμούς μπαράζ κινούνται οι άνθρωποι του Απόλλωνα Λάρισας μιας και σε λιγότερο από δέκα μέρες, οι «κυανόλευκοι» θα ριχθούν στη μάχη με σκοπό να διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ΄Εθνική.
Οι νταμπλούχοι υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα και του στενού του συνεργάτη Μιχάλη Μπίζιου, έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές λόγω του Πάσχα και προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς για το ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Α.Ο. Σελλάνων, μια ομάδα με έντονο λαρισινό χρώμα.
Βλέπετε τα ηνία του συλλόγου έχει ο νεαρός και συνάμα φιλόδοξος τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης ενώ στις τάξεις της ομάδας αγωνίζονται οι Λαρισαίοι Τζιόλας, Ρέψης, Φιλιππούλης, Πεφήφανος και Αετόπουλος, Οπωσδήποτε και χρειάζεται οι «κυανόλευκοι» να δείξουν τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα προκειμένου να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με την αυλαία να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Μαϊου στις 17.00 στο στάδιο Αλκαζάρ.
Σίγουρος απόντας από τους αγώνες αυτούς θα είναι ο αρχηγός της ομάδας Πάρης Μπόντε ο οποίος και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.
Φιλικό με Γιάννουλη…
Εξάλλου το Σάββατο ο Απόλλωνας θα δώσει φιλικό παιχνίδι στις 17.30 με τη Δήμητρα Γιάννουλης στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει των αγώνων μπαράζ.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















