Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο ο Απόλλωνας…

Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο ο Απόλλωνας…
Με τον «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στις αποσκευές του επιστρέφει από την έδρα του Βατανιακού, ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος στάθηκε όρθιος και απέναντι στον Διαγόρα Σεβαστής.
Έτσι το πέρας της 3ης αγωνιστικής διατηρεί το λαρισινό συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα στην κορυφή της βαθμολογίας και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πολυπόθητης ανόδου.

Όσο για το παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» στάθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν κάλλιστα να φτάσουν σε ένα τέρμα μιας και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Παλάσκα, Κολοβό και Κυριάκο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσπάθησε να φανεί απειλητικός κυρίως με τα στημένα.
Μελανό σημείο του αγώνα η αποβολή του Κουρδή στο 75΄, σε μια στιγμή όπου σημειώθηκε ένταση και τελικά την «πλήρωσε» ο έμπειρος μέσος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (M. Ζιώγας):

Μπρέλλας, Λιλολάρι (80΄ λ.τ Κολιός), Γεωργούλης, Φλώρος, Γιαννακόπουλος, Κουρδής, Κολοβός (70΄Κουβελάς), Χατζής, Παλάσκας, Κυριάκος (85΄Σκάκος), Σκούπρας.
Τα αποτελέσματα
Διαγόρας Σεβαστής – Απόλλων Λάρισας 0-0
Α.Ο. Σελλάνων – Ηρακλής Βόλου 1-0
Η βαθμολογία (3η αγωνιστική):
1. Απόλλων Λάρισας 5-2 7
2. Διαγόρας Σεβαστής 4-2 5
3. Σέλλανα 3-3 4
4. Ηρακλής Βόλου 2-7 0
Επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 25 Μαΐου, 17:00)
Α.Ο. Σελλάνων – Απόλλων Λάρισας
Ηρακλής Βόλου – Διαγόρας Σεβαστής
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















