Πρώτες ανανεώσεις στον Αχιλλέα Φαρσάλων…

Πρώτες ανανεώσεις στον Αχιλλέα Φαρσάλων…
Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και ο σχεδιασμός στο στρατόπεδο του Αχιλλέα Φαρσάλων, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προχωράνε στην ανανέωση τριών αξιόλογων παικτών που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.
Και πιο συγκεκριμένα με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα θα αγωνίζεται ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Νίκος Βούλγαρης ο οποίος τελείωσε τη χρονιά με 23 γκολ καθώς επίσης και οι έμπειροι Χρήστος Τλούπας (αμυντικός) και Γιώργος Κομισόπουλος (μέσος).
Η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την εμπιστοσύνη της στους εν λόγω ποδοσφαιριστές και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ανανεώσεις των υπολοίπων ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν το ρόστερ της ομάδας για την νέα χρονιά, καθώς επίσης και οι υπόλοιπες μεταγραφές».
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















