Ad Here
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
10 Σεπτέμβριος 2016

Με το δεξί… Αχιλλέας και Βλαχογιάννι

Προβολές: 2050

alt

Με το δεξί… Αχιλλέας και Βλαχογιάννι

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων που φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, έδειξε τις άγριες… διαθέσεις του με το καλημέρα μιας και συνέτριψε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με το επιβλητικό 4-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α΄ΕΠΣΛ).

Οι «κιτρινόμαυροι» του Τάκη Παραφέστα έκαναν γνωστές τις διαθέσεις τους από το α΄κιόλας μέρος όπου και προηγήθηκαν με 3-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη απέναντι σε έναν Οικονόμο που ακόμα ψάχνεται… αγωνιστικά αφού δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις μεταγραφικές κινήσεις.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10΄ο Θανάσης Παλάσκας με κεφαλιά μετά από προσπάθεια του Νεμπεγλέρα και δέκα λεπτά αργότερα ο Νίκος Βούλγαρης αξιοποίησε την πάσα του Παλάσκα για το 2-0.

Στο 35΄ήταν η σειρά του Βασίλη Λόλα να χρισθεί σκόρερ μετά από κεφαλιά-πάσα του Παλάσκα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν μια ανάσα από το γκολ στο 38΄αλλά ο Κουτσουκέρας απέκρουσε το πέναλτι του Χάμου.

Η επανάληψη αποτέλεσε τυπική διαδικασία με τον με τον Κώστα Νεμπεγλέρα στο 72’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα βρήκε και στο τείχος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τ. Παραφέστας-Χ. Καπελιάνης): Κουτσοκέρας, Οικονόμου, Περήφανος, Καραμπούζης, Κουρούμαλος (73′ Ρέψης), Τλούπας, Μεζίνη (59′ Μανιώτης), Βούλγαρης (53′ Κακαζούκης), Παλάσκας, Νεμπεγλέρας, Λόλας.

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Σακοράφας (67′ Λεβέντης Γ.), Καραΐσκος (46′ Ζιάκος), Σαπάκος, Μόσχος, Χάμος, Παπαγιαννούλης, Γκαμπέτας, Παληγιάννης, Καραγκούνης, Δραχαλίβας (46′ Μιφτάρι).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 0

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ 2

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα η Δόξα Βλαχογιαννίου μιας και επιβλήθηκε με 2-0 εκτός έδρας του νεοφώτιστου Αστέρα Τυρνάβου στο ουδέτερο γήπεδο του Αργυροπουλίου.

Αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Νίκου Φακίτσα είχαν την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά και τις ευκαιρίες για να σκοράρουν τις οποίες μετουσίωσαν σε γκολ στην επανάληψη.

Και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ο Βαγγέλης Ζηρδέλης συνδυάστηκε άψογα με τον Λιόλιο και έκανε το 0-1 και στο 65΄ο Θανάσης Λιόλιος αξιοποίησε την πάσα του Κοντοθανάση Β. για το τελικό 0-2.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Λιόλιο στο 30΄.

Από τη μεριά τους οι «κιτρινόμαυροι» στην παρθενική τους εμφάνιση στην Α΄ΕΠΣΛ, κατέβαλλαν φιλότιμες προσπάθειες κυρίως στο α΄μέρος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Γ. Δοδοντσάκης): Μπαντής Βαλ., Πάσιος Β., Γκαραγκούνης Β., Γκαραγκούνης Δ., Καρατζούνης, Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Σπ., Τσακίρης Χρ. (65′ Μαυρίδης), Γκαραγκούνης Ελ., Μπαντής, Τσακίρης Κ.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Μπρέλλας, Αλεξίου, Βάλλας, Σουφχάρας, Αθανασούλης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης Β., Ζηρδέλης (80΄Θανασούλης), Κοντοθανάσης Δ., Τόλιος (75΄ Γκουρομπίνος).

 

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 1

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ 1

Δεν ανέδειξε νικητή η πρεμιέρα στην Αγιά ανάμεσα στον τοπικό Δωτιέα και τον Αετό Αμυγδαλέας καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Παιχνίδι το οποίο παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τους Αγιώτες να ξεκινάνε ιδανικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 9΄ο Γιώργος Τσατσαλίδης έκανε το 1-0 ενώ απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Όμως στην επανάληψη οι της Αμυγδαλέας ισορρόπησαν το ματς και στο 70΄ο Αποστόλης Πολύζος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουκανίκα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Κ. Τσότσος): Φαρμάκας, Παππάς, Φιλιππούλης, Σούλι, Τσακάλι, Γούτος Β., Ντακούλας, Νάτσης, Γούτος Ν., Ραμάι (80΄Μπόντε), Τσατσαλίδης (69΄λ.τ Μπαρούτζας).

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Γ. Λιάπης): Κωνσταντίνου, Χατζηιωαννίδης, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Σιούτας (67΄Μπάρδας), Υφαντής, Λουκανίκας, Αντωνόπουλος (87΄Γραμμένος), Δημητρέλης, Κουρούκας (85΄Τασούλης).

 

Π.Ο.Ε 1

ΚΑΛΟΧΩΡΙ 1

Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα και χάρη στο τέρμα του Δημήτρη Ματούλα, ο Π.Ο.Ε κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την Αναγέννηση Καλοχωρίου.

Ματς το οποίο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδίκησαν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης.

Το σκορ άνοιξε για την Αναγέννηση στο α΄μέρος ο Νίκος Βράκας με ωραίο σουτ και οι Ελασσονίτες που ανέβασαν στροφές στην επανάληψη κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο φινάλε.

Π.Ο.Ε. (Σ. Γκαδρής-Γ. Κυρμιτζόγλου): Μαστοροδήμος, Μπούσιας, Μπαλαμώτης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Καραμάνος, Μπαρλαγιάννης (80′ Πάτσης), Πετκολάι, Τσιάγκος, Ματούλας, Τσένος (46′ Μηνάς).

ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Β. Ταχτιντής): Μαρδάνης, Δούρος, Κόκκοβας, Νεστορίδης, Παραφέστας, Βράκας (70′ Δάκτυλας), Τσιαντούλης (65′ Λίταινας Μ.), Λιούσκας, Τσιάτας, Πούτας (55′ Ντάλλας), Μπούνα.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt