Ισοπαλία στο «Γ. Μητσιμπόνας»…

Ισοπαλία στο «Γ. Μητσιμπόνας»…
Λάρισα 2012 και Τύρναβος έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΛ, σε μια αναμέτρηση ιδιαίτερα αμφίρροπη.
Μάλιστα αν και το λαρισινό συγκρότημα ήταν αυτό που ξεκίνησε καλύτερα στο ματς, τελικά οι Τυρναβίτες κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στο γκολ στο 19΄με τον Γκαντρή ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από κακή εκτίμηση του Γεωργούλα σε σουτ του Γανού.

Στην επανάληψη η νεοφώτιστη Λάρισα 2012 άσκησε πίεση στα αντίπαλα καρέ και στο 63΄έφτασε στην ισοφάριση χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιάκου το οποίο καταλογίσθηκε σε χέρι του Καρακάνου μετά από προσπάθεια του Κόκκινου.
Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ανατροπή στο φινάλε αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Γεωργούλα που πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάντζα και έτσι έμεινε αυτό το 1-1.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης):

Γεωργούλας Μ., Λιάκος, Μάντζας, Φλώρος Παντ., Φλώρος Βαλ., Φλώρος Αντ. (54′ Κόκκινος), Κίτσιος Π., Γεωργούλας Θ., Γκόλτσιος (55′ Στρατής). Τσιάκος, Βασιλείου (80′ Μπαστούνης).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Χ. Λόλας-Γ. Φτεργιώτης):

Γραβάνης, Αυλογιάρης, Γκαμπέτας, Γανός, Γκαντρής, Καρακάνος, Κατσιάνας (82′ Βλιώρας), Ντουνούδης (71′ Καλέσης Απ.), Πρατσίλας, Πέρπερας (57′ Τζιόλας), Ροντούλης.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















