Απλός, λιτός και ουσιαστικός ο Αετός!!!

Απλός, λιτός και ουσιαστικός ο Αετός!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Ο Αετός Αμυγδαλέας χωρίς να είναι καλύτερος κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα (3-0) και να κατακτήσει μια σημαντική νίκη με 3-0 του Τυρνάβου που άξιζε καλύτερης τύχης.
Στο ποδόσφαιρο όμως μετράει η ουσία και αυτή την είχαν οι παίκτες του Γιώργου Λιάπη που χτύπησαν… σαν κόμπρα στο φινάλε και «κλείδωσαν» το τρίποντο που τους διατηρεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Όσο για το συγκρότημα του Χρήστου Λόλα που βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει το σκορ, αν και προσπάθησε αρκετά έχοντας την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων αλλά να νικήσει και τον εξαιρετικό Αντώνη Κωνσταντίνου ο οποίος στο 82΄έκανε την απόκρουση του αγώνα στο σουτ του Καλέση κρατώντας το 1-0.

Ο Κουρούκας έδωσε το σύνθημα, ο Κορλός καθάρισε… τη μπουγάδα
Μόλις στο 9΄ο «καυτός» τον τελευταίο καιρό υψηλόσωμος επιθετικός Μίμης Κουρούκας βρήκε δίχτυα με άψογο πλασέ και έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αετός άγγιξε το δεύτερο τέρμα αλλά το κάθετο δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Καρβούνη ενώ στην επαναφορά ο Αντωνόπουλος δεν κατάφερε να χρισθεί σκόρερ με τον Καρακάνο να απομακρύνει.
Ο Τύρναβος στη συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων με κινητήριο μοχλό τον Τζιόλα χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει κάτι καλό.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι που αμυνόταν μαζικά, κατάφεραν σε δύο αντεπιθέσεις «φωτιά» να σκοράρουν δις με τον Πέτρο Κορλό (86΄και 90΄) που είχε περάσει ως αλλαγή γράφοντας έτσι το τελικό 3-0.
Η διαιτησία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Τσιτσανούδη που είχε άξιους συμπαραστάτες τους κ.κ. Αναστασίου και Δήμου.
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Γ. Λιάπης):

Κωνσταντίνου, Χατζηιωαννίδης, Τασούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Υφαντής, Λουκανίκας (57΄Κορλός), Αντωνόπουλος, Γραμμένος, Δημητρέλης (87΄Παπακωστούλης), Κουρούκας, Καρβούνης (66΄Ανδριανόπουλος).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Χ. Λόλας-Γ. Φτεργιώτης):

Γραβάνης, Γανός (69΄Βλιώρας), Γκαντρής, Καρακάνος, Ντουνούδης, Καλέσης Απ., Πρατσίλας (83΄Τσακνάκης), Τζιόλας, Ροντούλης, Αυλογιάρης, Κουσάνας (46΄Φιλίππου).
Τελευταία
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
- Άφησε το στίγμα του…
- Στην καρδιά του ο Αχιλλέας…
- Αθόρυβη δουλειά…
- Αποχώρησε ο «Εύρι» από τα Τρίκαλα…
- Ένας «πρωταθλητής» στην Ακαδημία Πλαταμώνα…
- Νέα πρόκληση για τον “Mr Goal”…
- Μπαμ… με Παλάσκα ο Φαλανιακός!
- Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στη Νίκαια…
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
















>
















