Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε…
Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε…
PHOTO KOSTAS VILLA
Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά ο Αετός Μακρυχωρίου κατάφερε να υποτάξει την σκληροτράχηλη ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου επικρατώντας με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κορέστη όχι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά γενικότερα για την παρουσία του στα ματς της ΠΑΕΔ. Μάλιστα στο 43΄και ενώ όπως υποστηρίζουν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιρβούλη από τον Ταυλαρίδη και έπρεπε να δείξει και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Αετού, αναίρεσε την απόφαση του και έδειξε φάουλ έξω από την περιοχή και κίτρινη.
Το α΄μέρος ήταν άσφαιρο παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να σκοράρουν.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης Τσιρβούλης και Φαρμάκας δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Ξεσφίγγη ενώ ο Αετός είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σαϊτη στο α΄μέρος αλλά και σουτ Τέα αλλά και ευκαιρίες κυρίως με τους Καψούρη και Φουσίκα που εξουδετέρωσε ο επίσης πολύς καλός πορτιέρο Κουκούτσης.

Τελικά στο 65΄ο Σωτήρης Σαϊτης με διαγώνιο σουτ έλυσε τον γόρδιο δεσμό κάνοντας το 1-0 και στο 70΄ο Παναγιώτης Φουσίκας και αφού πέρασε και τον Κουκούτση έγραψε το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 85΄ο Αποστόλου.


Βοηθοί ήταν οι κ.κ. Αναστασίου Γ. και Καρακώστας.

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

(Δ. Τσέτσιλας): Ξεσφίγγης, Παναγιώτου, Τίκος, Ταυλαρίδης, Σουπεκιώτης, Μανάκας, Σαϊτης, Ματούλας (84΄Μανώλης), Καψούρης (67΄Καρβούνης),Μπιτσαράς (55΄Τέας), Φουσίκας.
ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

(Σ. Κυρίτσης): Κουκούτσης, Γκόγκας, Πρίφτης, Ζάχος, Γαρυφαλλόπουλος, Κολοβός, Βλασίδης, Φαρμάκας, Κατσαμάκας (80΄Αποστόλου), Παπαστεργίου, Τσιρβούλης.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>

















