Παραθαλάσσιος… ο Μαλάκος

Παραθαλάσσιος… ο Μαλάκος
Έτοιμος για νέες περιπέτειες δηλώνει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Ζήσης Μαλάκος μιας και από τον Δωτιέα Αγιάς μετακόμισε στον Α.Ο. Σκιάθου.
Έτσι μετά τον επίσης Λαρισαίο αριστερό οπισθοφύλακα Νίκο Φιλιππούλη, ένα ακόμη «δικό» μας παιδί ανήκει στην οικογένεια της Σκιάθου που θέλει να κάνει την υπέρβαση στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΘ.
Αξίζει να σημειωθεί πως Μαλάκος και Φιλιππούλης θα συνεργαστούν εκ νέου μετά την κοινή τους θητεία στον Δωτιέα Αγιάς κατά την περσινή χρονιά.

Η ανακοίνωση:
«Την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ζήση Μαλάκου έκανε πριν λίγη ώρα ο ΑΟ Σκιάθου.
Παίκτης με ιδιαίτερη αξία και εμπειρία αφού έχει περάσει από ομάδες όπως, Δωτιέα Αγιάς, Αχιλλέας Φαρσάλων, Ρήγα Φεραίου, Μαχητής Τερψιθέας, Κίσσαβος Συκουρίου, Αετός Αμυγδαλέας, Δόξα Αργυροπουλίου, Φαρκαδόνα, Ακαδημία Πλαταμώνα ομάδες της Γ Εθνικής και παλαιότερα της Δ.
Έχει υπάρξει πρωταθλητής , κυπελλούχος και κυπελλούχος super cup.!!
Μετά από συνομιλίες εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο (Γιώργο Μιτζέλο)και τον Αντιπρόεδρο (Μάριο Τσιτσώνη) ήρθε η θετική απάντηση του παίκτη που μας κάνει όλους υπερήφανους και ευτυχισμένους!!!
Του ευχόμαστε τα καλύτερα και πάντα υγεία και επιτυχίες και τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ό Σκιάθου».
Τελευταία
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
- Άφησε το στίγμα του…
- Στην καρδιά του ο Αχιλλέας…
- Αθόρυβη δουλειά…
- Αποχώρησε ο «Εύρι» από τα Τρίκαλα…
- Ένας «πρωταθλητής» στην Ακαδημία Πλαταμώνα…
- Νέα πρόκληση για τον “Mr Goal”…
- Μπαμ… με Παλάσκα ο Φαλανιακός!
- Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στη Νίκαια…
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
















>
















