Η Αμυγδαλέα τη νίκη, ο Παναγροτικός τις εντυπώσεις…

Η Αμυγδαλέα τη νίκη, ο Παναγροτικός τις εντυπώσεις…
Ο Αετός Αμυγδαλέας ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο του αξιόμαχου Παναγροτικού Νίκαιας επικρατώντας με 3-1 και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο αν και έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Σε μια φιλική αναμέτρηση που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με το συγκρότημα του Δημήτρη Καπετανόπουλου να φτάνει στη νίκη χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Ντιντής, Μακρής και Σάρα (με απευθείας εκτέλεση φάουλ).

Στον αντίποδα το νεανικό συγκρότημα του Βασίλη Ταχτιντή αν και αγωνίζεται δύο κατηγορίες παρακάτω, παρουσίασε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και δικαιολογημένα κέρδισε τις εντυπώσεις με την αγωνιστική του παρουσία.

Το γκολ για τους «πράσινους» πέτυχε ο Φουρίκης.
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Δ. Καπετανόπουλος):

Κωνσταντίνου, Χατζηϊωαννίδης, Ευαγγελούλης, Πρίφτης, Πολύζος, Περδίκης, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Τσιαμούρας, Ραμάι, Σπανός.
Έπαιξαν και οι: Μακρής, Σάρα, Κούλπας, Ντάλλας, Λουκανίκας, Γραμμένος, Κορλός, Νταμπαλέτσιος.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Ταχτιντής):

Χαβίλας, Κατσιάβας, Σουπεκιώτης, Χονδρονάσιος, Ψαρούλης, Ξιώνης, Αετόπουλος Χ., Αετόπουλος Λ., Καραφέριας, Φουρίκης, Ολομάνι.
Έπαιξαν και οι: Νικολακούλης, Γελαλής, Ντουρουντάκης, Πουρτσίδης, Τίκας, Σακελλαρίου, Τσούντσουρας, Γουμενόπουλος.
Τελευταία
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
- Άφησε το στίγμα του…
- Στην καρδιά του ο Αχιλλέας…
- Αθόρυβη δουλειά…
- Αποχώρησε ο «Εύρι» από τα Τρίκαλα…
- Ένας «πρωταθλητής» στην Ακαδημία Πλαταμώνα…
- Νέα πρόκληση για τον “Mr Goal”…
- Μπαμ… με Παλάσκα ο Φαλανιακός!
- Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στη Νίκαια…
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
















>
















